Župni oglasi Četvrta nedjelja došašća - 18. prosinca 2022.

  1. Mala polnoćka je u 20 sati i velika u pola noći. Sljedeća nedjelja je Božić. Svete mise su u 8, 9:30 i 11 sati. Večernje mise nema.
  2. Hvala svima na dosadašnjim prilozima za klimatizaciju kao i na prilozima za Nedjelju Caritasa. Darovali ste 5.449,00 KM.
  3. U utorak 20.12.2022. godine je ispovijed u našoj župi. Termini su u 9, 16 i 19 sati. Ostalim danima u tjednu ispovijedamo u ostalim župama pa nastojte doći u druge župe ako vam ovdje ne odgovaraju termini. Pomirimo se s Bogom i s bližnjima.
  4. Tradicionalni Božićni koncert „Na dobro vam došao Božić i sveto porođenje Isusovo“ bit će u Kosači u četvrtak 22.12.2022. u 19.30 sati. Na koncertu će pored solista i ostalih zborova, pjevati i članovi našeg župnog zbora „Benedikt“. Dobro došli!
  5. Dragi župljani, planiramo posjetiti i blagosloviti obitelji koje to žele. Na dnu crkve imate prijavnicu koju trebate popuniti i popunjenu vratiti u župni ured najdalje do Nove godine. Blagoslov će biti u siječnju i veljači uz prijašnju najavu obitelji.
  6. U subotu je u 9.00 sati proba pjevanja za Leptire a u 10.00 sati za ministrante.
  7. Crkveni brak žele sklopiti Mario Džidić, sin Dragana i Dijane r. Protega iz naše župe i Mia Tadić, kći Drage i Mire r. Soldo iz župe Marije Majke Crkve - Katedrala Mostar. Ako netko zna za kakvu zapreku ovom crkvenom vjenčanju dužan je obavijestiti župni ured, a zaručnicima želimo sretan i blagoslovljen zajednički život.
  8. U župnom uredu možete uzeti dvanaestolisne kalendare.
  9. Od tiska imate; Naša ognjišta, Svijetlo riječi, Glas koncila, Crkvu na kamenu i Župni list.
  10. Hvala onima koji su jučer očistili i uredili našu crkvu. Sljedeći vikend na redu je grupa broj 7 za čišćenje.

 

Natrag