Župni oglasi Četvrta nedjelja došašća - 20. prosinca, 2015.

  1. Sutra je u našoj župi božićna ispovijed za sve župljane. Termini su ujutro u 9.00 sati i poslijepodne u 16.00 i 19. sati. Dođite sutra na svetu ispovijed u navedenim terminima jer u utorak, srijedu i četvrtak neće biti prigode za svetu ispovijed osim za teške bolesnike. 
  2. U utorak popodne u 17.00 sati na trgu 2. bojne rudničke (kod ambulante) organizira se druženje pod nazivom „Božić na Rudniku“. Bit će prigoda za druženje, pjesmu, uz kuhano vino i grah. Sve vas pozivamo da se pridružite radosnom božićnom druženju na našem Trgu branitelja. 
  3. U četvrtak je Badnji dan. Preporučuje se post i nemrs. Navečer u 11.30 u crkvi započinje Božićni program. Sve vas pozivamo da ovu svetu noć dočekamo i proslavimo zajedno. Sveta misa – Božićna polnoćka će biti ovdje u crkvi točno u ponoć. 
  4. U petak je Svetkovina rođenja Isusova - Božić. Svete mise su samo prijepodne u 08.00, 09.30 i 11.00 sati. Večernje mise na Božić nema. 
  5. U subotu na blagdan sv. Stjepana 26. 12. svete mise su u 8.00 i 18 sati. 
  6. U slijedeću nedjelju je blagdan Svete obitelji. Svete mise su redovito u 08.00, 9.30, 11 i 18 sati. Na misi u 09.30 sati ćemo imati blagoslov predškolske djece. Pozivamo roditelje da donesu svoju djecu na blagoslov, a na kraju mise će i primiti mali božićni poklon.
  7. Pobožnost misa zornica u Došašću završava na badnje jutro. 
  8. U župnom uredu možete pretplatiti crkveni tisak za sljedeću godinu te nabaviti kalendare i božićne svijeće i izmiriti svoje godišnje obaveze prema župnom uredu. 
  9. Božićni blagoslov obitelji započinjemo u drugi ponedjeljak 28. prosinca Cjelokupan raspored blagoslova obitelji bit će u novom župnom listu. 
  10. U prošlom tjednu u našoj župi je preminuo Stjepan Sigler. Molimo se za pokoj njegove duše.

Natrag