Župni oglasi Četvrta nedjelja kroz godinu - 30. siječnja 2022.

  1. Sljedeća nedjelja je PETA NEDJELJA KROZ GODINU. Svete Mise su po redovnom rasporedu ujutro u 8.00, 9.30 i 11.00 te poslijepodne u 18.00 sati.
  2. Župni vjeronauk za prvopričesnike bit će u ponedjeljak prijepodne u 9 sati za muške, u 10 sati za ženske, i popodne u 15 sati za muške i u 16 sati za ženske, a za krizmanike će biti u utorak u 20.00 sati. Ostali razredi sa vjeronaukom počinju od 8. veljače, a raspored imate u novom broju župnoga lista.
  3. Dragi župljani, 2. veljače je Prikazanje Gospodinovo - Svijećnica. Svete mise su ujutro u 7.30 te u 18.00 sati. U župnom uredu možete uzeti svijeće koje ćemo toga dana na misama blagosloviti.
  4. Euharistijsko klanjanje u četvrtak u 17 i 30h.
  5. Crkveni brak žele sklopiti Tiho Aničić, sin Josipa i Marice r. Golemac iz naše župe i Marijana Vidović, kći Jure i Antonije r. Leto iz naše župe.
    - Ako netko zna za kakvu zapreku ovom crkvenom vjenčanju dužan je obavijestiti župni ured, a zaručnicima želimo sretan i blagoslovljen zajednički život. 
  6. Na dnu crkve možete uzeti novi broj Crkve na kamenu, Naših ognjišta i Glasa koncila.
  7. Hvala onima koji su jučer očistili i uredili našu crkvu. Sljedeći vikend na redu je grupa broj 1 za čišćenje.
  8. U prošlom tjednu u našoj župi preminuli su Boško Jegdić, Iva Rotim i don Mihovil Zrno. Molimo se za pokoj njihovih duša.

 

Natrag