Župni oglasi Četvrta uskrsna nedjelja - 25. travnja 2021.

  1. Sljedeća nedjelja je PETA USKRSNA NEDJELJA. Svete mise su redovito u 8.00, 9.30, 11.00 i 18.00 sati.
  2. Raspored blagoslova polja u našoj župi je sljedeći: u sljedeću nedjelju, 2. svibnja biti će blagoslov polja na groblju u Orlacu, a na spomendan sv. Leopolda B. Mandića, 12. svibnja biti će blagoslov polja na groblju u Raštanima.
  3. U novom broju župnoga lista i na našoj internet stranici imate rasporede blagoslova polja na mostarskim grobljima i za župe Drežnica i Jablanica.
  4. U utorak nastavljamo pobožnost Trinaest utoraka sv. Anti.
  5. Vjeronauk i ostale župne aktivnosti nastavljamo po redovnom rasporedu.
  6. Crkveni brak žele sklopiti mladić Zvonimir Čamo, sin Nikole i Janje r. Bender iz župe Gospe od Zdravlja Neum i djevojka Stela Đošan, kći Todora i Vesne r. Gagro iz naše župe.
    Crkveni brak žele sklopiti mladić Marko Previšić, sin Željka i Dijane r. Drmać iz naše župe i djevojka Ivana Lasić, kći Branka i Ružice r. Ivanković iz naše župe.
    Crkveni brak žele sklopiti mladić Marko Vela, sin Vida i Fanice r. Šapina iz Zagreba i djevojka Lidija Konjevod, kći Ozrenka i Ružice r. Filipović iz naše župe.
    Ako netko zna za kakvu zapreku ovim crkvenim vjenčanjima dužan je obavijestiti župni ured, a zaručnicima želimo sretan i blagoslovljen zajednički život. 
  7. U prošlom tjednu u našoj župi preminuli su Miroslav Krtalić i Matija Alilović. Molimo se za pokoj njihovih duša.

 

Natrag