Župni oglasi Četvrta uskrsna nedjelja - 30. travnja 2023.

 1. Sljedeća nedjelja je 5. USKRSNA. Svete mise su po redovitom rasporedu. Istoga dana Blagoslov polja u groblju u Orlacu u 16.00 sati.
 2. Hvala svima na dosadašnjim prilozima za klimatizaciju.
 3. Djeca umjesto župnog vjeronauka radnim danima kroz mjesec svibanj neka dolaze moliti krunicu prije večernje svete misu i to prema rasporedu kojeg imate u župnom listu i na oglasnoj ploči ispred crkve. Roditelji potičite svoju djecu na dolazak a i sami dođite na molitvu krunice.
 4. U utorak, nastavljamo pobožnosti trinaest utoraka u čast sv. Anti. Uz večernju svetu misu bit će i pobožnost sv. Anti uz prigodnu propovijed.
 5. Prvopričesnici i krizmanici mogu preuzeti uspomene od primljenih sakramenata u srijedu u 10.00 sati i poslijepodne u 15.00 sati. Oni koji nisu uplatili to mogu učiniti kod preuzimanja uspomena.
 6. Dragi vjernici u župnom uredu možete nakon svetih misa kupiti ulaznice za veliki humanitarni koncert duhovne glazbe “Vjerujem” koji će se održati 10. lipnja 2023. na stadionu pod Bijelim Brijegom. Cijena ulaznice je 15 KM. Prilozi od ulaznica idu za naš Caritas i centar Marija - Naša nada. Hvala organizatorima.
 7. Mostar će u petak, 5. svibnja posjetiti brat Richard [izgovor: Rišar], redovnik iz Zajednice u Taizéu [Tezeu], koja osobito radi s mladima, i na polju kršćanskoga jedinstva. Molitva i susret s bratom Richardom održat će se u petak, u 19,30 sati u kripti mostarske Katedrale. Susret je otvoren za sve zainteresirane.
 8. Hrvatska kulturna zajednica Troplet organizira zavjetnom hodočašću u Vukovar. Hodočašće je planirano od 26. do 28. svibnja (petak-nedjelja) 2023. godine. O hodočašću pročitajte više na mrežnim stranicama župe. Bilo s blagoslovom.
 9. Crkveni brak žele sklopiti:
  Igor Bošnjak, sin Zorana i Dubravke r. Tomić iz naše župe i Ana Bokšić, kći Slavka i Kristijane r. Lovrić iz Katedrale.
  Ako netko zna za kakvu zapreku ovom crkvenim vjenčanju dužan je obavijestiti župni ured, a zaručnicima želimo sretan i blagoslovljen zajednički život. 
 10. Od tiska imate; Glas koncila i Župni list.
 11. Hvala onima koji su jučer očistili i uredili našu crkvu. Sljedeći vikend na redu je grupa broj 2 za čišćenje.

 

Natrag