Župni oglasi Četvrta uskrsna nedjelja - 8. svibnja 2022.

 1. Sljedeća nedjelja je PETA USKRSNA NEDJELJA. Svete Mise su po redovnom rasporedu ujutro u 8.00, 9.30, 11.00 i 18.00 sati.
 2. Danas poslijepodne u 16.00 sati bit će blagoslov polja na groblju u Orlacu, a u četvrtak, 12. svibnja, također u 16.00 sati bit će blagoslov polja na groblju u Raštanima.
 3. Sutra navečer u 19.30 sati u crkvi sv. Petra i Pavla Mostar bit će koncert pod nazivom „In te Domine speravi!“. Na koncertu uz Simfonijski orkestar i soliste nastupaju četiri zbora, a među njima i naš župni zbor „Benedikt“ sve pod ravnanjem mo. Filipa Miloševića.
 4. Sutra poslijepodne u 16.30 te nakon mise u 18.30 sati neka dođu prvopričesnici da preuzmu svoje albume i DVD-ove od Prve pričesti.
 5. Umjesto župnog vjeronauka djeca će radnim danima kroz mjesec svibanj moliti krunicu prije večernje svete misu i to prema sljedećem rasporedu:
  Ponedjeljak – 3. razred
  Utorak – Prvopričesnici
  Srijeda – 5. i 6. razred
  Četvrtak – 7. razred
  Petak – 8. i 9. razred
  Subota - Krizmanici
  Doći za krunicu u 17.15 sati kako bi se lijepo rasporedili za moljenje otajstava.
  Prvi i drugi razred mogu doći koju god žele večer te biti uz molitelje krunice.
  Ukoliko netko ne može doći klada je rasporedom određeno neka dođe večer prije ili večer poslije. 
 6. Crkveni brak žele sklopiti Josip Gavran, sin Drage i Milke r. Galić iz naše župe i Marina Penava, kći Ljube i Ilonke r. Lozo iz župe sv. Paškala Vitina.
  - Ako netko zna za kakvu zapreku ovom crkvenom vjenčanju dužan je obavijestiti župni ured, a zaručnicima želimo sretan i blagoslovljen zajednički život. 
 7. Na dnu crkve možete uzeti nove brojeve Župnog lista, Glasa Koncila, Svijetla Riječi te Crkve na kamenu u kojoj vam preporučujemo da pročitate članak don Mladena Šutala „Najveća snaga“.
 8. Naša župa planira hodočašće u Padovu, Poreč, Lovran i Trsat, 16. do 18. lipnja. Na vrijeme ćete biti obaviješteni o detaljima i planu putovanja. Možete se prijaviti u župnom uredu.
 9. Hvala onima koji su jučer očistili i uredili našu crkvu. Sljedeći vikend na redu je grupa broj 7 za čišćenje.
 10. U prošlom tjednu u našoj župi preminuli su Ivan Šimunović i Nikola Čuljak. Molimo se za pokoj njihovih duše.

 

Natrag