Župni oglasi Četvrta Vazmena nedjelja - 7. svibnja 2017.

  1. Slijedeća nedjelja je 5. Vazmena. Svete mise su redovito u 09.00, 11.00 i 18.00 sati.
  2. U slijedeći petak u 16.00 sati je misa blagoslova polja na groblju u Raštanima.
  3. U utorak nastavljamo pobožnost trinaest utoraka na čast sv. Ante. Zavjetne molitve ćemo moliti na večernjoj sv. misi u 18:00 sati.
  4. Obavijest za ovogodišnje krizmanike: U četvrtak u 18:30h je vjeronauk za sve muške krizmanke, a u 19:30 za sve ženske krizmanice. U subotu je vjeronauk za sve zajedno i muške i ženske u 14h. Dolazak je obvezan za sve oba dana.
  5. Za održavanje crkve darovali su: prvopričesnica Ines Zovko 100 KM, prvopričesnica Ana Batarilo 100 KM, od krštenja Petra Tokića 200 KM,  prvopričesnik Ivano Bošnjak 50 KM, prvopričesnik Maksimilian Ostojić 100 KM i prvopričesnik Marijo Bevanda 50 KM. Iskrena hvala svim darovateljima …
  6. U utorak u 20h na igralištu župe sv. Ivana u Mostaru mladi iz pokreta Bios organiziraju drugi po redu koncert duhovne glazbe. Molimo sve koji mogu da dođu da zajedno s njima zahvalimo Gospodinu kroz molitvu i pjesmu…
  7. Crkveni brak žele sklopiti mladić Antonio Raič sin Joze i  Janje r. Golemac iz naše župe i djevojka Ružica Mičić kći Marinka i Felicite r. Zadro iz župe Katedrala.
    Crkveni brak žele sklopiti mladić Žarko Golemac sin Zlatka i pok. Vinke r. Draškić iz naše župe i djevojka Marinka Milinković kći Ivana i Olge r. Ćorić iz župe sv. Marka u Cimu.
    Crkveni brak žele sklopiti mladić Robert Bošnjak sin Miroslava i Suzane r. Bošnjak iz naše župe i djevojka Vanja Kozarić kći Mladena i Kate r. Vukoja iz župe Katedrala.
    Ako netko zna kakvu zapreku ovom crkvenom vjenčanju dužan je obavijestiti župni ured. Zaručnicima želimo sretan i blagoslovljen zajednički život.
  8. Nakon mise prvopričesnici koji nisu mogu u župnom uredu preuzeti svoje albume i video snimke svoje prve svete Pričesti.
  9. U prošlom tjednu u našoj župi preminuli su Davorin Milićević i Vinko Marić. Molimo se za pokoj njihovih duša.

 

Natrag