Župni oglasi Cvijetnica – 13. travnja, 2014.

  1. Slijedeća nedjelja je Uskrs – nedjelja uskrsnuća Gospodnjega. Svete mise su redovito u 09.00 i 11.00 sati. Poslijepodne na Uskrs nema svete mise..
  2. Sutra, u ponedjeljak je ovdje u nas u crkvi uskrsna ispovijed za sve župljane. Termini su: ujutro u 09.00 sati, popodne u 16.00 i 19.00 sati. Mise su nakon ispovijedi u sva tri sutrašnja termina. Pozivamo vas sve da dođete i u svetoj ispovijedi učinite konačnu pripravu za uskrsne dane. Ukoliko se ne uspijete ispovjediti sutra ovdje u crkvi učinite to u utorak u župi svetog Ivana ili u srijedu u Katedrali gdje mi svi svećenici ispovijedamo.
  3. U utorak nastavljamo pobožnost trinaest utoraka na čast sv. Ante. Zavjetne molitve ćemo moliti na večernjoj sv. misi u 18.00 sati.
  4. Na Veliki četvrtak Misa večere Gospodnje je u 18.00 sati. Na Veliki petak je u 15.00 sati Križni put na Humu, a obredi Velikoga petka su ovdje u crkvi navečer u 19.00 sati. Na Veliku subotu misa bdijenja i blagoslov uskrsnoga jela je navečer u 23.00 sata.
  5. Na Veliki četvrtak u 16 sati je proba pjevanja za prvopričesnike. Obvezno doći svi!
  6. Pozivamo sve roditelje prvopričesnika i sve prvopričesnike u Četvrtak na večernju svetu misu. Ova sveta misa će biti posebno namjenjena za njih. Nakon mise će biti sastanak sa roditeljima i dogovor oko organizacije Prve svete pričesti njihove djece.
  7. Vjeronauk:
    Vjeronauk ćemo nastaviti nakon uskrsnih blagdana, a župne aktivnosti (probe zborova) ćemo nastaviti u subotu prema dosadašnjem rasporedu.
  1. Ženidbeni navještaj:
    Crkveni brak žele sklopiti mladić Gojko Pinjuh sin +Bože i +Slave r. Ljubić iz naše župe i djevojka Ana Knezović kći Željka i Vesne r. Bošnjak iz župe sv. Ivana - Mostar.
    Ako netko zna za kakvu zapreku ovom crkvenmm vjenčanju dužan je obavijestiti župni ured. Zaručnicima želimo sretan i blagoslovljen zajednički život.
  1. Imena nosača križa nalaze se na oglasnoj ploči
  2. U prošlom tjednu u našoj župi preminula je ŠimaČuljak. Sprovod je sutra u groblju Smrčenjaci. Pokoj vječni daruj joj Gospodine….

Natrag