Župni oglasi Cvjetnica - 20. ožujka, 2016.

  1. Slijedeća nedjelja je Uskrs – nedjelja uskrsnuća Gospodnjega. Svete mise su redovito u 08.00, 9.30 i 11.00 sati. Poslijepodne na Uskrs nema svete mise. 
  2. Sutra, u ponedjeljak je ovdje u nas u crkvi uskrsna ispovijed za sve župljane. Termini su: ujutro u 09.00 sati, poslijepodne u 16.00 i 19.00 sati. Mise su nakon ispovijedi u sva tri sutrašnja termina. Pozivamo vas sve da dođete i u svetoj ispovijedi učinite konačnu pripravu za Uskrsne dane. Ukoliko se ne uspijete ispovjediti sutra ovdje u crkvi učinite to u utorak u župi svetog Ivana ili u srijedu u Katedrali gdje svi mi svećenici ispovijedamo. 
  3. U utorak nastavljamo pobožnost trinaest utoraka na čast sv. Ante. Zavjetne molitve ćemo moliti na večernjoj sv. misi u 18.00 sati. 
  4. U utorak u 11.00 sati pozivamo sve prvopričesnike da dođu i preuzmu prvopričesničke haljine. 
  5. Na Veliki četvrtak Misa večere Gospodnje je u 18.00 sati.
    Na Veliki petak je u 15.00 sati Križni put na Humu, a obredi Velikoga petka su ovdje u crkvi navečer u 19.00 sati.
    Na Veliku subotu misa bdijenja i blagoslov uskrsnoga jela je navečer u 23.00 sata. Također na Veliku subotu će crkva biti otvorena cijeli dan za osobne molitve vjernika… 
  6. Pozivamo sve roditelje prvopričesnika i sve prvopričesnike u četvrtak na večernju svetu misu u 18.00 sati. Ova sveta misa će biti posebno namijenjena za njih. 
  7. Na uskrsnu srijedu, 30. ožujka u župi ćemo upriličiti EMAUS - večer župnog zajedništva. Te večeri izvest ćemo kratki igrokaz “Tata, meni je pričest“, naši će zborovi izvesti nekoliko skladbi a naši će se krizmanici predstaviti cijeloj župnoj zajednici. Stga pozivamo sve župljane posebno prvopričesnike, krizmanike, njihove roditelje i obitelji da dođu tu večer i tako pokažemo župno zajedništvo u crkvi i kod blagdanskog stola. 
  8.  Ženidbeni navještaj:
    Crkveni brak žele sklopiti mladić Danijel Prga sin Zorana i Mire r. Jerkić iz župe Čitluk i djevojka Maja Andačić kći Veselka i Antonije r. Tomić iz naše župe.
    Crkveni brak žele sklopiti mladić Ivo Ćubela sin Franje i Ane r. Martić iz naše župe i djevojka Nataša Stojanović kći Mirka i Ljilje r. Anić iz župe sv. Tome.
    Crkveni brak žele sklopiti mladić Darko Šitum sin Tome i Jele r. Stojanović iz naše župe i djevojka Mirela Prem kći Zlatka i Marice r. Pandža iz župe Katedrala.
    Crkveni brak žele sklopiti mladić Dražen Ferjančić sin Berte i Danice r. Šimić iz župe Katedrala i djevojka Ana Bošković kći Zdravka i Cmilje r. Knezović iz naše župe.
    Ako netko zna za kakvu zapreku ovim crkvenim vjenčanjima dužan je obavijestiti župni ured. Zaručnicima želimo sretan i blagoslovljen zajednički život. 
  9. Vjeronauk:
    Vjeronauk ćemo nastaviti nakon uskrsnih blagdana, proba dječijeg zbora „ Leptiri“ u srijedu u 14.00, a zajednička proba zborova Santos, Angelus i Benedikt je u subotu u 17.00 sati.

Natrag