Župni oglasi Deseta nedjelja kroz godinu - 11. lipnja 2023.

  1. Sljedeća nedjelja je Jedanaesta nedjelja kroz godinu. Svete mise su po redovitom rasporedu. U nedjelju nakon večernje sv. mise je koncert našeg dječjeg zbora Leptiri. Dođimo i poslušajmo naše najmlađe i pjesmom slavimo Boga.
  2. Hvala svima na dosadašnjim prilozima za klimatizaciju.
  3. U župi planiramo imati oratorij – dugu. Oratori će biti u utorak 27. 6. 2023. godine. Započinje misom u 9.00 sati. Djeca mogu uzeti upisnice za oratorij nakon misa danas i tokom ovoga tjedna. Upisnice vratiti do nedjelje 18. lipnja. Kroz molitvu i igru želimo biti bliže Bogu pa to našoj djeci i omogućimo.
  4. U ponedjeljak uočnica sv. Anti, a u utorak spomendan sv. Ante. Mise su u 7.30 i u 18.00 sati. Zavjete i pobožnost možete obaviti i prije i poslije svetih misa. Večernja sv. misa je misa zahvalnica pa dođimo i Bogu zahvalimo na tolikim milostima koje svakodnevno od njega primamo. Zahvalimo na koncertu vjerujem i tako snažnoj poruci sloge, zajedništva, mira i ljubavi. Udruzi Otac hvala!
  5. U petak je Presveto Srce Isusovo, naša susjedna župa Potoci slavi svoga zaštitnika. Svečana sveta misa je u 18.00 sati. Bilo bogu na slavu.
  6. U subotu u 9.00 sati je proba zbora „Leptiri“, a u 10.00 sati je ministrantski susret. Zamolili bi vas roditelje ovogodišnjih prvopričesnika da potaknete djecu na pjevanje subotom u 9.00 sati. Planiramo 20. 6. 2023. godine naše male pjevače i ministrante planiramo odvesti na izlet.
  7. Dolaze topliji dani pa vas molim da se pristojno oblačite pri dolasku na svete mise i u župni ured. Nije dozvoljeno dolaziti u kratkim hlačama, majicama koje ne prikrivaju ramena, japankama i drugim kombinacijama. Crkva je Božji dom i tako se ponašajmo!
  8. Od tiska imate; Crkvu na kamenu i Župni list.
  9. Hvala onima koji su jučer očistili i uredili našu crkvu. Sljedeći vikend na redu je grupa broj 8 za čišćenje.

 

Natrag