Župni oglasi Deveta nedjelja kroz godinu - 2. lipnja 2024.

 1. Sljedeća nedjelja je deseta kroz godinu. Svete mise su po redovnom rasporedu.
 2. U utorak, nastavljamo pobožnosti trinaest utoraka u čast sv. Anti. Uz večernju svetu misu bit će pobožnost sv. Anti uz prigodnu propovijed.
 3. U srijedu u 18.00 sati naši Leptiri idu u župu Čeljevo na proslavu 50 godina od osnivanja župe. Bilo s blagoslovom i Bogu na slavu.
 4. U subotu, u 9.00 sati, je proba pjevanja za Leptire, u 10.00 sati proba za ministrante, a u 11.00 sati je proba pjevanja za učenike 9. razreda i srednjoškolce.
 5. Ulaznice za veliki humanitarni koncert duhovne glazbe “Vjerujem”, koji će se održati ovu subotu, 8. lipnja 2024. na stadionu HŠK Zrinjski pod Bijelim brijegom, možete kupiti u župnom uredu još do srijede. Cijena ulaznice je 15 KM.
 6. Dragi župljani, sljedeće nedjelje nakon misa moći ćete svratiti u naš novi župni caffe ispod crkve. Caffe se zove „Sidro“ pa bi bilo lijepo da se i mi za našu župu usidrimo. Caffe ćete moći koristiti i nakon misa za pokojne uz ranije najave.
 7. Više od godinu dana s raznim umjetnicima smo promišljali o uređenju oltarišta. O svemu smo vam ranije govorili i umjetničke ideje predstavili. Prikupljamo sredstva za uređenje oltarišta. Radovi bi trebali započeti u rujnu mjesecu. Hvala Vam na žrtvi i odricanju i neka bude Bogu na slavu.
 8. Dragi roditelji i ove godine će biti oratorij za svu djecu osnovnoškolskog uzrasta. Oratorij će biti u sljedeću subotu, 15. lipnja s početkom u 9.00 sati. Prijavnice možete uzeti u župnom uredu i popunjene ih vratiti do sljedeće nedjelje.
 9. Crkveni brak žele sklopiti Ivan Zlomislić i Kristina Marić oboje iz naše župe. Ako netko zna za kakvu zapreku ovom crkvenom vjenčanju dužan je obavijestiti župni ured, a zaručnicima želimo sretan i blagoslovljen zajednički život.
 10. Od tiska imate: Župni list.
 11. Hvala onima koji su jučer očistili i uredili našu crkvu. Sljedeći vikend na redu je grupa broj 3 za čišćenje. Pozivamo sve one koji se žele nanovo uključiti u čišćenje crkve da se prijave u župni uredu.
 12. Generalni konzulat RH u Mostaru poziva na odaziv za izbore 9. lipnja 2024. O svemu možete pročitati na mrežnoj stranici župe.
 13. U prošlom tjednu preminuli su Jasna Marija Bećirević, Adolf Marić i Olga Berezovski. Molimo se za pokoj njihovih duša i za naše pokojne.

 

Natrag