Župni oglasi Devetnaesta Nedjelja kroz godinu - 11. kolovoza 2019.

  1. Sljedeća nedjelja je 20. KROZ GODINU. Svete mise su po ljetnom rasporedu u 8, 9.30 i 19 sati.
  2. U četvrtak je svetkovina Uznesenja blažene djevice Marije na nebo – Velika Gospa. Sveta misa će ovdje u crkvi biti jutarnja u 8.00 sati i poslijepodne u 19.00 sati. Susjedna župa Goranci slavi svog patrona pa pozivamo sve koji mogu da pođu i sudjeluju u svetom misnom slavlju koje će biti u 11:00 sati.
  3. Još danas će se u našoj župi, nakon svih svetih misa, prodavati ulaznice za koncert pod nazivom „Blatničke note dobrote“ koji će biti u ponedjeljak 12. kolovoza 2019. pored crkve sv. Franje u Blatnici. Cijena jedne karte je 10 KM. Koncert je humanitarnog karaktera te svi prihodi koji se skupe ići će za izgradnju spomenika Drinskim mučenicama u župi Novi Travnik.
  4. Za održavanje crkve darovali su: Delfa Kuljanin 30 KM, Marin i Ivana Šunjić 100 KM, od krštenja Iris Šumić 100 KM, od krštenja Josipe i Marije Barać 100 KM, Goran Blažević 50 KM, od krštenja Sebastiana Milića 100 KM, od krštenja Marka Marinčića 50 KM, ob. Iljkić 20 KM, Zoran Raspudić 100 KM te od krštenja Marije Nikolić 100 KM. Iskrena hvala svim darovateljima!
  5. Crkveni brak žele sklopiti mladić Perica Smoljan, sin Damira i Ivanke r. Knezović iz HKM Burghausena, i djevojka Katharina Barić, kći Marka i Ivanke r. Bevanda iz HKM Burghausena.
    Crkveni brak žele sklopiti mladić Mile Knezović, sin Bore i Mirjane r. Rotim iz naše župe, i djevojka Ines Šunjić, kći Dražena i Snježane r. Žuljević iz župe sv. Petra i Pavla Mostar.
    Ako netko zna kakvu zapreku ovom crkvenom vjenčanju dužan je obavijestiti župni ured, a zaručnicima želimo sretan i blagoslovljen zajednički život. 
  6. U prošlom tjednu u našoj župi preminuli su Barbara Grizelj i Jozo Raspudić. Molimo se za pokoj njihovih duša.

 

Natrag