Župni oglasi Devetnaesta nedjelja kroz godinu - 13. kolovoza 2017.

  1. Slijedeća nedjelja je 20. kroz godinu. Svete mise po ljetnom rasporedu su ujutro u 8.00 i  09.00 i navečer u 19.00 sati.
  2. Za održavanje crkve darovali su: Zoran Andrić 50 KM i Zdravka Sigler 50 KM. Iskrena hvala svim darovateljima.
  3. U utorak je blagdan velike Gospe. Svete mise su u našoj župi ovdje ujutro u 8:00 i navečer u 19:00 sati. Susjedna župa Goranci slavi svog patrona pa molimo sve koji mogu da pođu i sudjeluju u svetom misnom slavlju koje će biti u 11:00 sati.
  4. U našoj župi će u devetom mjesecu započeti tečaj njemačkog jezika. Svi koji žele mogu se prijaviti do kraja kolovoza. Broj na koji se možete prijaviti nalazi se na oglasnoj ploči ispred crkve.
  5. Crkveni brak žele sklopiti mladić Ivica Marinčić sin Zdravka i Anice r. Stipić iz župe sv.Ivana i djevojka Ana Pivar kći Zorana i Zdravke r. Ljubić iz naše župe.
    Crkveni brak žele sklopiti mladić Grgo Božić sin Slavka i Milenke r. Čović iz župe Kruševo i djevojka Monika Komadina kći Stanislava i Ane r. Jarak iz naše župe.
    Crkveni brak žele sklopiti mladić Darko Pandža sin Jure i Vesne r.Markotić-Džeba iz naše župe i  djevojka Jelena Pušić kći Ljube i Sonje r. Buhač iz župe Katedrala.
    Ako netko zna kakvu zapreku ovim crkvenim vjenčanjima dužan je obavijestiti župni ured. Zaručnicima želimo sretan i blagoslovljen zajednički život.

 

Natrag