Župni oglasi Druga korizmena nedjelja - 5. ožujka 2023.

 1. Sljedeća nedjelja je Treća korizmena. Svete mise prema redovitom rasporedu.
 2. Kao što možete osjetiti grijanje radi. Nadamo se da ćemo uz obročno plaćanje uspjeti u vremenu koje je ispred nas uspjeti isplatiti investiciju od 75.000 KM. Hvala svima na dosadašnjim prilozima za klimatizaciju.
 3. Vjeronauk ovogodišnjih prvopričesnika je prema redovitom rasporedu. Krizmanici doći u ponedjeljak u 20 sati. Učenici ostalih razreda prema redovitom rasporedu. Raspored imate i na oglasnoj ploči. Molimo roditelje da potaknete svoju djecu da redovito dolaze na vjeronauk i na ostale župne aktivnosti.
 4. U srijedu nastavljamo sa pobožnošću sv. Josipu. Molimo za naše obitelji da žive u pravednosti, slozi, ljubavi i miru.
 5. U petak je križni put pa molimo našu djecu da budu dionici križnoga puta.
 6. U subotu je u 9.00 sati proba pjevanja za Leptire, a u 10.00 sati za ministrante.
 7. Ako Bog da, planiramo župno hodočašće od 16. do 23. travnja 2023. godine. Hodočastit ćemo u Italiju: Asiz, Rim, San Giovanni Rotondo, Monte sant Angelo sul Gargano. Tko planira hodočastiti neka se prijavi do sredine ožujka u župni ured. Cijena hodočašća iznosi 470 €, a kod prijave treba uplatiti 100 € (kotizacija). Broj putnika je ograničen.
 8. Od tiska imate; Glas Koncila, Svjetlo riječi, Župni list.
 9. Hvala onima koji su jučer očistili i uredili našu crkvu. Sljedeći vikend na redu je grupa broj 2 za čišćenje.
 10. Župa Hrasno organizira pokornička hodočašća u korizmi. Više informacija o toj pobožnosti imate u informativnom letku na dnu crkve i na internetskoj stranici.
 11. U prošlom tjednu u našoj župi preminuli su Mara Biloš, Matija Marić i Ivanita Đulep. Molimo se za pokoj njihovih duša.

 

Natrag