Župni oglasi Druga nedjelja Došašća - 6. prosinca 2020.

  1. Sljedeća nedjelja je TREĆA NEDJELJA DOŠAŠĆA – NEDJELJA CARITASA. Svete mise su prema redovnom rasporedu u 8.00, 9.30, 11.00 i 18.00 sati.
  2. U sljedeću nedjelju slavimo NEDJELJU CARITASA i u slijedeću subotu ćemo primati pakete ljubavi koje ćete vi vjernici pripremiti u vrijednosti od 20 KM. Paketi će pred Božić biti proslijeđeni potrebnim obiteljima. Također pozivamo naše domaćice da u subotu u toku dana donesu kolača koje ćemo prodavati u nedjelju nakon misa. Sav prihod ide za karitativne potrebe.
  3. Još samo sljedeći tjedan nastavljamo sa župnim aktivnostima po redovnom rasporedu. Raspored imate na oglasnoj ploči i na našoj internet stranici.
  4. U župnom uredu možete nabaviti dvanaestolisnih i džepnih kalendara za nadolazeću 2021. godinu.
  5. Sljedeću subotu i nedjelju također nastavljamo sa zajedničkim adventskim slavljem ispred naše crkve. U subotu navečer je paljenje treće adventske svijeće uz zajedničko vjerničko druženje. Sada nakon svete mise možete pristupiti adventskim kućicama te se poslužiti onime što vam naši volonteri ponude za okrijepu.
  6. Na dnu crkve možete uzeti prijavnicu za godišnji blagoslov obitelji (samo oni koji do sada nisu bili prijavljeni) te je popunjenu dostaviti u župni ured najkasnije do četvrte nedjelje došašća.
  7. Sljedeći tjedan biti će redovna ispovijed starih i nemoćnih. Svećenici će biti na raspolaganju u utorak, srijedu i četvrtak. U župnom uredu je potrebno dogovoriti svećenikov dolazak stoga će ove godine ispovijed starih i nemoćnih biti po dogovoru na poziv. Prijaviti se moraju, ukoliko žele, i oni koji su i do sada bili na popisu.
  8. U prošlom tjednu u našoj župi preminuo je Rajko Ćužić. Molimo se za pokoj njegove duše!
  9. Vjerujemo da ste već upoznati sa svim odredbama propisanih od strane crkvenih i civilnih vlasti. Dužni smo vas upozoriti na njih te potaknuti da ih se pridržavate prema svojoj savjesti.

 

Natrag