Župni oglasi Druga Nedjelja Došašća - 8. prosinca 2019.

  1. Sljedeća nedjelja je TREĆA NEDJELJA DOŠAŠĆA. Svete mise su redovito u 8.00, 9.30, 11.00 i 18.00 sati.
  2. U sljedeću nedjelju slavimo nedjelju Caritasa i u slijedeću subotu svi koji žele i mogu neka donesu svoj Paket ljubavi u vrijednosti od 20 KM. Paketi će pred Božić biti proslijeđeni potrebnim obiteljima.
  3. Vjeronaučna kateheza za sve osim krizmanika je gotova za ovo polugodište!
  4. Započeli smo radove na uređenju akustike u našoj crkvi, nadamo se da će radovi biti gotovi do Božića stoga vas molimo za strpljenje i razumijevanje. Ovaj prijeko potreban projekt iznosi 21 000 KM stoga molimo sve koji žele pomoći da se to što prije riješi mogu dati svoj prilog u župnom uredu. Unaprijed zahvaljujemo!
  5. Na dnu crkve nalaze se prijavnice za Božićni blagoslov te ih možete popuniti i dostaviti u župni ured do Četvrte nedjelje došašća! Ukoliko je svećenik već prijašnjih godina dolazio kod vas ne trebate popunjavati prijavnicu!
  6. Večeras u 19 sati u velikoj dvorani u Katedrali biti će promocija knjige Kolar između srpa i čekića autorice Marine Beus naše župljanke. Potičemo sve one koji žele i mogu pođu. Nekoliko primjeraka knjige ima i u župnom uredu pa ako želite možete ju kupiti.
  7. Božićna ispovijed starih i nemoćnih:
    Utorak - 10. prosinca: Raštani, Rudarska i Kralja Tomislava
    Srijeda - 11. prosinca: Orlac, Ulice II. Bojne rudničke, dr. Milana Šuflaya, Vukovarska, Dubrovačka i Blajburških žrtava.
    Oba dana ispovijed ćemo započeti ujutro u 9 sati i očekujemo završiti do 13 sati.
  8. U sljedeću nedjelju započinju Božićne ispovijedi po župama raspored imate u novom broju župnog lista, na oglasnoj ploči i na našoj internet stranici.
  9. U prošlom tjednu u našoj župi preminuli su Mirjana Mira Bubalo i Ivan Miletić. Molimo se za pokoj njihovih duša.

 

Natrag