Župni oglasi Druga Vazmena nedjelja - 23. travnja 2017.

  1. Slijedeća nedjelja je 3. Vazmena. Svete mise su redovito u 09.00, 11.00 i 18.00 sati.      
  2. U utorak nastavljamo pobožnost trinaest utoraka na čast sv. Ante. Zavjetne molitve ćemo moliti na večernjoj sv. misi u 18.00 sati.
  3. Crkveni brak žele sklopiti mladić Marin Kovačević sin Vladimira i Zore r. Šilić iz župe sv. Ivana Mostar  i djevojka Željka Vidović kći Željka i Mirjane r. Milinković iz naše župe. Crkveni brak žele sklopiti mladić Miroslav Rastovac sin Uglješe i Ive r. Margeta iz župe sv. Ivana u Mostaru i djevojka Matea Šantić kći Dragana i Anele r. Lovrić iz naše župe.
    Ako netko zna kakvu zapreku ovom crkvenom vjenčanju dužan je obavjestiti župni ured. Zaručnicima želimo sretan i blagoslovljen zajednički život.
  4. Za održavanje crkve darovali su: Dragica Knezović 100 KM, od krštenja Tome Soldo 100 KM, Ante Čuljak 50 KM, Željko Jurić 50 KM, Zora Krešić 50 KM i Ankica Leto 50 KM. Iskrena hvala svim darovateljima…
  5. U petak nakon večernje svete mise u župnoj dvorani održat će se zadnja kateheza za Vukovar. Molimo sve koji su se prijavili da obvezno dođu.
  6. U subotu ujutro u 5:30h mladi iz naše župe kreću na hodočašće mladih u Vukovar. Svi koji su se prijavili neka na vrijeme budu ispred župne crkve. Sa sobom obvezno ponijeti osobne dokumente.

 

Natrag