Župni oglasi DUHOVI - Pedesetnica - 9. lipnja 2019.

  1. U sljedeću nedjelju je svetkovina PRESVETOGA TROJSTVA. Svete mise su redovito u 8, 9.30, 11 i 18 sati.
  2. Naš župni zbor Leptiri slavi svojih 20 godina postojanja. Zbor će tu prigodu proslaviti u nedjelju 16. lipnja 2019. godine na večernjoj svetoj misi u 18.00 koju će predvoditi don Ivo Šutalo koji je zbor i osnovao. Pozivamo sve stare i nove članove te i vas drage župljane da svi zajedno uveličamo ovaj događaj.
  3. Za održavanje crkve darovali su: Marija Ravlić 50 KM, Slaven Pinjušić 50 KM, Zdenka Golemac 50 KM, Igor Drežnjak 100 KM, Marijan Petrović 100 KM, od krštenja Luke Sivrića 200 KM, od krštenja Ivana Vrljića 100 KM, Dejan Vidović 100 KM, Tomislav i Zora Golemac 50 KM. Iskrena hvala svim darovateljima!
  4. U subotu 15. lipnja poslijepodne u 18.00 sati na groblju u Raštanima u sklopu Lipanjskih zora biti će sveta misa, koju predvodi generalni vikar don Željko Majić, i polaganje vijenaca u spomen svih branitelja Domovinskog rata. Nakon svete mise će biti prigodni domjenak za mještane Raštana, goste i prijatelje. Ako netko pripremi i ponese sa sobom malo pite, uštipaka ili meze rado ćemo to priključiti već osiguranom domjenku.
  5. U nedjelju 23. lipnja na uočnicu sv. Ivana Krstitelja zaštitnika župe Stjepan Krst, naša župa organizira zavjetno hodočašće u čast ovoga sveca za sve vjernike koji se žele priključiti. Bit će prigoda za molitve i zavjete pred odrubljenom glavom sv. Ivana koja je jedina ostala sačuvana od kipa i crkve iz Domovinskog rata. Prijevoz je 10 KM. Prijave za hodočašće primamo do slijedeće nedjelje.
  6. Crkveni brak žele sklopiti mladić Davor Bevanda, sin Tihomira i Julijane r. Begić iz župe sv. Ivana ap. i ev. Mostar, i djevojka Ana Džidić, kći Antonija i Jelke r. Aničić iz naše župe.
    Ako netko zna kakvu zapreku ovim crkvenim vjenčanjima dužan je obavijestiti župni ured. Zaručnicima želimo sretan i blagoslovljen zajednički život.

 

Natrag