Župni oglasi Dvadeset četvrta nedjelja kroz godinu - 17. rujna 2023.

  1. Sljedeća nedjelja je dvadeset i peta nedjelja kroz godinu. Svete mise su po redovnom rasporedu. To je ujedno 57. svjetski dan sredstava društvenih komunikacija u BiH i dan je Trebinjsko – mrkanske biskupije.
  2. Hvala na prilozima za klimatizaciju.
  3. Najavljujemo trodnevnicu za proslavu zaštitnika naše župe sv. Mateja. Detalje pročitajte u novom broju župnoga lista, te na oglasnoj ploči i na našoj mrežnoj stranici. Na sam dan sv. Mateja svečanu svetu misu u 18.00 sati predvodi naš biskup msgr. Petar Palić. Nakon svete mise bit će koncert duhovne glazbe kojeg izvodi Stjepo Gleđ Markos. Zahvaljujemo udruzi „Otac“ na daru koncerta našoj župi. Neka Bog udijeli svoj blagoslov da i dalje nastavimo činiti dobro.
  4. Dragi vjernici, lani smo se za svetkovinu sv. Mateja lijepo družili u našoj kripti ispod crkve te vas i ove godine pozivamo na čašicu razgovora i druženje. Neka to bude znak našeg župnog zajedništva. Druženje će biti nakon koncerta duhovne glazbe, oko 20.00 sati. Ukoliko netko želi nešto donijeti (mezu, kolače, piće…) to može donijeti na dan sv. Mateja do 16.00 sati u župni ured. Hvala i dobro došli!
  5. Dragi župljani, kao što smo već spominjali naša župa planira hodočašće, od 12. - 14. listopada, u Padovu, Poreč, Trsat te Crkvu hrvatskih mučenika - Udbina. Cijena ovog putovanja jest 260,00 KM. Kod prijave ponijeti važeći putni dokument i cjelokupni novčani iznos. Prijaviti se možete do nedjelje 24. rujna!
  6. Crkveni brak žele sklopiti
    Miron Ćuže, sin Ante i Anke r. Jurić iz naše župe i Andrea Ćorić, kći Tonće i Nedjeljke r. Milas iz župe sv. Ivana ap. i ev. Mostar
    Ako netko zna za kakvu zapreko ovim crkvenim vjenčanjima dužan je obavijestiti župni ured, a zaručnicima želimo sretan i blagoslovljen zajednički život. 
  7. U subotu je u 9.00 sati proba pjevanja za Leptire, a u 10.00 sati bit će proba za ministrante.
  8. Od tiska imate: Župni list.
  9. Hvala onima koji su jučer očistili i uredili našu crkvu. Sljedeći vikend na redu je grupa broj 6 za čišćenje. Pozivamo sve one koji se žele nanovo uključiti u čišćenje crkve da se prijave u župni ured.

 

Natrag