Župni oglasi Dvadeset deveta nedjelja kroz godinu - MISIJSKA NEDJELJA - 22. listopada 2023.

  1. Sljedeća nedjelja je trideseta nedjelja kroz godinu. Svete mise su po redovnom rasporedu.
  2. Hvala na prilozima za klimatizaciju.
  3. Vjeronauk za ovogodišnje prvopričesnike je sutra u 9.00 i 9.30 sati i popodne u 14.30, 15.00 i 15.30 sati. Roditeljima prvopričesnika javljeno je u njihovu grupu pa neka se pridržavaju termina. Krizmanici neka dođu sutra u 10.00 sati ili popodne u 16.00 sati. Umjesto župnog vjeronauka djeca će radnim danima, kroz mjesec listopad, moliti krunicu prije večernje svete misu, i to prema rasporedu koji imate u župnom listu te na oglasnoj ploči ispred crkve.
  4. U četvrtak, u 20.00 sati, je vjeronaučni susret i druženje za naše srednjoškolce. Prošli četvrtak smo uz razgovor i sportske igre imali lijepu i opuštenu večer. Dođite na susret i ulažimo u sebe i u svoj duhovni i tjelesni sklad.
  5. Na našoj mrežnoj stranici imate više informacija o aktivnostima koje provodi Hrvatsko kulturno društvo Troplet.
  6. Mješoviti župni zbor „Benedikt“ poziva sve zainteresirane da se pridruže našoj pjevačkoj obitelji! Zbor slavi Gospodina nedjeljom na pučkoj misi, a pridružiti im se možete na probi petkom u 19.00 sati u župnim prostorijama pored crkve. Dobrodošli!
  7. U subotu, u 9.00 sati, je proba pjevanja za Leptire, a u 10.00 sati proba za ministrante.
  8. Od tiska imate: Župni list.
  9. Hvala onima koji su jučer očistili i uredili našu crkvu. Sljedeći vikend na redu je grupa broj 3 za čišćenje. Pozivamo sve one koji se žele nanovo uključiti u čišćenje crkve da se prijave u župni ured.
  10. U prošlom tjednu u našoj župi preminula je Ljubica Šetka. Molimo se za pokoj njezine duše.

 

Natrag