Župni oglasi Dvadeset sedma nedjelja kroz godinu - 2. listopada 2022.

  1. Sljedeća nedjelja je DVADESET OSMA KROZ GODINU. Svete mise su prema starom rasporedu u 8.00, 9.30, 11.00 i 18.00 sati.
  2. Dragi župljani, poznato Vam je da se danas održavaju opći izbori u Bosni i Hercegovini. Iziđite na izbore i izvršite svoje građansko pravo te po savjesti svoj glas dadnite onima za koje smatrate da će poštovati načela i vrednote koje zastupa Katolička Crkva. O izborima imate više na našoj župnoj stranici. Također u molitve preporučujemo i nakane za sve one koji vrše odgovorne službe u društvu kako bi ih odgovornije vršili za opće dobro svih.
  3. Danas 2. listopada na spomendan Anđela čuvara, u 16.00 sati, na Rimokatoličkom groblju u Raštanima bit će sveta misa za sve roditelje nerođene djece da im Gospodin udijeli snagu da nastave hrabro i puni pouzdanja koračati naprijed. Dođimo i budimo dionici sv. Misnoga slavlja.
  4. Hvala Vam na Vašim prilozima za klimatizaciju jer kao što znadete postojeća dizalica topline je pokvareno. Nova dizalica topline je naručena i košta 75.000,00 KM. Dozvoljeno nam je obročno plaćanje kako budemo imali sredstava. Od srca Vam hvala.
  5. Dragi vjeroučenici, vi koji dosadašnjih godina niste bili upisani na župni vjeronauk u župnom uredu uzmite prijavnice i popunjene vrate. Ovogodišnji prvopričesnici neka dođu sutra u 9.00 sati i poslijepodne u 15.00 sati. Krizmanici neka dođu sutra u 10.00 sati i poslijepodne u 16.00 sati. Umjesto župnog vjeronauka djeca će radnim danima kroz mjesec listopad moliti krunicu prije večernje svete misu i to prema rasporedu kojeg imate u župnom listu i na oglasnoj ploči ispred crkve.
  6. U subotu u 9.00 sati proba pjevanja za Leptire a u 10.00 sati ministranti.
  7. U dnu crkve imate župni list i Glas koncila.
  8. Hvala onima koji su jučer očistili i uredili našu crkvu. Sljedeći vikend na redu je grupa broj 4 za čišćenje.

 

Natrag