Župni oglasi Dvadeset šesta nedjelja kroz godinu - 1. listopada 2023.

  1. Sljedeća nedjelja je dvadeset i sedma nedjelja kroz godinu. Svete mise su po redovnom rasporedu.
  2. Hvala na prilozima za klimatizaciju.
  3. Od sutra primamo misne nakane za mjesec prosinac.
  4. Hvala našem zboru „Leptiri“ zajedno sa našom Anom, Mateom i Samuelom koji su jučer na Bijelom brijegu u župi sv. Tome sudjelovali na koncertu dječjih zborova. Bog ih blagoslovio da i dalje pjesmom slave Boga a vas roditelje potaknuo da ih podržite u tome.
  5. Sutra 2. listopada na spomendan Anđela čuvara, u 16.00 sati, na Rimokatoličkom groblju u Raštanima bit će sveta misa za sve roditelje nerođene djece da im Gospodin udijeli ljubavi i snage da nisu sami. Imaju svoje anđele u nebu kojima se utječu. Dođimo i budimo dionici sv. Misnoga slavlja.
  6. U organizaciji Hrvatskog doma herceg Stjepana Kosače, 4. listopada 2023. godine s početkom u 19.30 sati biti će predstavljanje knjige don Bojana Ivešića na temu „ Nastanak i uporaba vatikanske verzije navodnog Stepinčeva pisma iz 1943. godine sa referencijalnim dokumentima“. Jedan od predstavljača će biti i naš mjesni biskup emeritus msgr. Ratko Perić.
  7. Ovaj četvrtak počinjemo sa vjeronaučnim susretima za naše srednjoškolce. Susret je u 20.00 sati. Molimo vas roditelje da potaknete svoje srednjoškolce na dolazak i druženje. Termin ćemo stavit kada njima bude najviše odgovaralo nakon susreta.
  8. Dragi vjeroučenici, vi koji dosadašnjih godina niste bili upisani na župni vjeronauk u župnom uredu uzmite prijavnice i popunjene vrate. Ovogodišnji prvopričesnici neka dođu sutra u 9.00 sati ili poslijepodne u 15.00 sati. Krizmanici neka dođu sutra u 10.00 sati ili poslijepodne u 16.00 sati. Umjesto župnog vjeronauka djeca će radnim danima, kroz mjesec listopad, moliti krunicu prije večernje svete misu i to prema rasporedu koji imate u župnom listu, te na oglasnoj ploči ispred crkve.
  9. U subotu, 7. listopada je 30. obljetnica stradanja naših branitelja na Vrdima. Svetu misu u 11.sati predvodi naš biskup Petar Palić. Dođimo i molimo za naše branitelje.
  10. U subotu, u 9.00 sati je proba pjevanja za Leptire, a u 10.00 sati proba za ministrante.
  11. Od tiska imate: Župni list.
  12. Hvala onima koji su jučer očistili i uredili našu crkvu. Sljedeći vikend na redu je grupa broj 8 za čišćenje. Pozivamo sve one koji se žele nanovo uključiti u čišćenje crkve da se prijave u župni ured.

 

Natrag