Župni oglasi Dvadesetčetvrta nedjelja kroz godinu - 11. rujna, 2016.

 1. Slijedeća nedjelja je 25. kroz god. U slijedeću nedjelju svete mise su redovito prije podne u 8.00, 9.30, 11.00 i navečer u 18.00. 
 2. U slijedeću nedjelju večernjom svetom misom započinje trodnevna priprava za Patron naše župe – sv. Mateja. Trodnevnicu i duhovnu obnovu kroz te dane predvodit će naš bivši župnik mr. don Ivo Šutalo – župnik iz našeg biskupijskog svetišta Srca Isusova u Studencima. Sve vas pozivamo da se aktivno uključite i duhovno obnovite počevši od nedjeljne večernje svete mise. Tema ovogodišnje duhovne priprave će biti „ Božje milosrđe i obitelj“. 
 3. Pozivamo sve članove malog zbora „Leptiri“ da dođu u utorak na probu u 12.00 sati, a ostale zborove na zajedničku probu u subotu u 16.00 sati.
 4. U srijedu je Blagdan uzvišenja svetoga Križa. Taj dan se u Katedralnoj župi slavi obljetnica posvete Katedrale i obljetnica biskupskog ređenja biskupa Ratka. Preporučujemo svima koji mogu neka pođu na svečanu večernju svetu misu u 18.00 sati. 
 5. Crkveni brak žele sklopiti mladić Željko Buntić sin Ivice i Milenke r. Sušac iz župe sv. Petra i Pavla  i djevojka Lidija Vladić kći Zorana i Božice r. Jelčić iz naše  župe .
  Crkveni brak žele sklopiti mladić Marko Ramljak   sin Ivana i Valerije  r. Buhovac iz naše župe i djevojka Ivana Karlušić kći Jure i Marine  r. Ristović iz župe Buna-Blagaj .
  Crkveni brak žele sklopiti mladić Marko Krezić  sin Nikole i Angele r. Filipović iz  župe sv. Ivan  i djevojka Ana Prskalo   kći Mate i Senke r. Martinović  iz župe sv. Petra i Pavla .
  Ako netko zna za kakvu zapreku ovim crkvenim vjenčanjima dužan je obavijestiti župni ured. Zaručnicima želimo sretan i blagoslovljen zajednički život.

Natrag