Župni oglasi Dvadesetčetvrta nedjelja kroz godinu - 12. rujna 2021

  1. Sljedeća nedjelja je DVADESETPETA NEDJELJA KROZ GODINU. Svete mise su po redovnom rasporedu ujutro u 8.00, 9.30 i 11.00 te poslijepodne u 18.00 sati.
  2. Od ponedjeljka 13. rujna vraćamo se na redovni raspored svetih misa. Radnim danom ujutro u 7.30 i poslijepodne u 18.00 sati, a nedjeljom ujutro u 8.00, 9.30 i 11.00 te poslijepodne u 18.00 sati.
  3. Dragi župljani u našoj katedrali će na blagdan Uzvišenja Svetoga Križa 14. rujna u 18 sati biskup mons. Petar Palić imati svetu misu. Svi koji žele i mogu bilo bi lijepo da dođu.
  4. U četvrtak, 16.9.2021. u 20.00 sati bit će klanjanje pred Presvetim Oltarskim Sakramentom za sve mlade našega grada. Klanjanje animiraju biskupijski bogoslovi, a nakon klanjanja biti će druženje u katedralnom dvorištu.
  5. Dragi župljani, u subotu u 17.00 sati u našoj župi biti će ispovijed za školarce osnovne i srednje škole, a u 18.00 sati biti će za njih sveta misa i blagoslov kako bi se i duhovno spremili za nove školske uspjehe. Također nakon svete mise djeca će dobiti prijavnice za župni vjeronauk koje će popuniti i dostaviti u župni ured.
  6. Crkveni brak žele sklopiti:
    - Jure Andrija Kljajo, sin Ive i Željke r. Lasić iz župe sv. Luke Ilići i Andrea Šimić, kći Zorana i Valentine r. Đinkić iz naše župe.
    - Vedran Buhovac, sin Mile i Anice r. Bevanda iz župe sv. Petra i Pavla Mostar i Selena Knežić, kći Slađana i Gordane r. Milijević iz naše župe.
    - Andrej Markić, sin Drage i Mladenke r. Buhač iz župe Uznesenja BDM Široki Brijeg i Nikolina Marić, kći Dragana i Željke r. Ivanković iz naše župe.
    - Ako netko zna za kakvu zapreku ovom crkvenom vjenčanju dužan je obavijestiti župni ured, a zaručnicima želimo sretan i blagoslovljen zajednički život. 
  7. U prošlom tjednu u našoj župi sahranjen je Josip Čabrić. Molimo se za pokoj njegove duše.

 

Natrag