Župni oglasi Dvadesetčetvrta nedjelja kroz godinu - 17. rujna 2017.

  1. Slijedeća nedjelja je 25. kroz godinu. Svete mise su u 8.00, 9.30, 11.00 i u 18.00 sati navečer.          
  2. Za održavanje crkve darovali su: od krštenja Tamare Krezić 100 KM, ob. Pralas 100 KM, Josip Jurić 50 KM i Marija Grubišić 100 KM. Iskrena hvala svim darovateljima.
  3.  U četvrtak naša župa slavi svog patrona i zaštitnika svetog Mateja apo stola i evanđelistu. Taj dan je za našu župu i svetkovina posvete ove naše crkve. Svete mise su prijepodne tiha misa u 8.00, a poslijepodne svečana koncelebrirana sveta misa i centralna proslava našega patrona u 18.00 sati. Pozivamo sve vas da to što svečanije i pobožnije proslavimo ovaj naš veliki blagdan. Sutrašnjom svetom misom započinje trodnevna priprava za Patron naše župe – sv. Mateja. Na uočnicu, u srijedu je u 17.00 sati sveta ispovijed za sve župljane a posebno za školsku djecu i mlade. Trodnevnicu i duhovnu obnovu kroz te dane predvodit će mo. don Dragan Filipović, župni vikar župe Čapljina. Cijeli program imate na oglasnoj ploči kao i na našoj internet stranici.
  4. Crkveni brak žele sklopiti mladić Vinko Miletić sin Slavka i Karmele r. Perić iz naše župe i djevojka Tea Gardavski kći Hrvoja i Jadranke r. Ćorić iz župe sv. Tome.
    Crkveni brak žele sklopiti mladić Marin Jurčić sin Vladimira i Marije r. Nevistić iz naše župe i djevojka Ines Raguž kći Zvonke i Blaženke r. Mandurić iz župe Blagaj - Buna.
    Ako netko zna kakvu zapreku ovom crkvenom vjenčanju dužan je obavjestiti župni ured. Zaručnicima želimo sretan i blagoslovljen zajednički život.
  5. Trogodišnja Ana Rita Puljić boluje od teško bolesti mišića koja počinje zahvaćati i pluća. Ana ima mogućnost liječenja u Njemačkoj, ali terapija za njenu bolest je preskupa pa je organizirana humanitarna pomoć za njeno liječenje. Ako netko želi dati svoj doprinos Aninom liječenju u župnom uredu je postavljena kutija gdje se mogu ubaciti donacije. 

 

Natrag