Župni oglasi Dvadesetdruga kroz godinu - 30. kolovoza, 2015.

  1. Slijedeća nedjelja 23. kroz god. Slijedeće nedjelje se vraćamo na zimski raspored svetih misa: prijepodne u 08.00, 09.30 i 11.00, a navečer u 18.00 sati.
  2. Bliži nam se patron i zaštitnik naše župe sv. Matej. Stoga pozivamo u subotu naše zborove da se okupe radi priprema za taj blagdan. U subotu u 12 sati je proba zbora „Leptiri“, a u 16 sati zajednička proba zborova „Santos“, „Angelus“ i „Benedikt“. Pozivamo sve da obavezno dođu.
  3. Ministrantski sastanak je u subotu u 10.00 sati. Župni vjeronauk će početi nakon blagdana sv. Mateja.
  4. Župnik Jablanice don Ivan Zovko poziva na 22. obljetnicu genocida nad Hrvatima Grabovice. Misno slavlje za duše žrtava će biti u srijedu 9. 9. u 11.00 sati.
  5. I ove godine će u našoj župi biti organiziran tečaj njemačkog jezika. Svi zainteresirani se mogu javiti u župni ured i prijaviti do slijedeće nedjelje.
  6. Crkveni brak žele sklopiti mladić Danijel Jurić sin Mire i Ljilje r. Grizelj iz župe sv. Marka i djevojka Anja Marić kći Zorana i Olge r. Marić iz naše župe.
    Crkveni brak žele sklopiti mladić Mirko Ljubić sin Zvonimira i Jelene r. Lasić iz župe Uzarići i djevojka Nives Žuljević kći Zorana i Jožice r. Šoštarić iz naše župe.
    Crkveni brak žele sklopiti mladić Nenad Marić sin Željka i Marije r. Jurković iz naše župe i djevojka Andrea Marijanović kći Zdravka i Zdravke r. Pehar iz Katedralne župe.
    Ako netko zna za kakvu zapreku ovim crkvenim vjenčanjima dužan je obavijestiti župni ured. Zaručnicima želimo sretan i blagoslovljen zajednički život. 
  7. Naš župljanin Petar Miličević sin Tihomira i Ljilje r. Petrović uputio je svoju molbu Biskupskom ordinarijatu da ga primi u sjemenište kao kandidata za svećeništvo. Petar ovoga tjedna odlazi u Travničko sjemenište te ga preporučujemo u vaše molitve. Ako netko zna za kakvu zapreku njegovu odlasku u sjemenište dužan je obavijestiti župni ured, a Petru želimo sretan i blagoslovljen put prema svećeništvu.

Natrag