Župni oglasi Dvadesetosma nedjelja kroz godinu - 10. listopada 2021.

  1. Sljedeća nedjelja je DVADESETDEVETA NEDJELJA KROZ GODINU. Svete mise su po redovnom rasporedu ujutro u 8.00, 9.30 i 11.00 te poslijepodne u 18.00 sati.
  2. U ponedjeljak u 12.00 sati u mostarskoj Katedrali biti će sveta misa povodom početka nove akademske godine.
  3. Obavijest svima onima koji su se prijavili za čišćenje crkve. Sastavljen je popis te su raspoređene grupe. Raspored grupa možete dobiti na papiru u župnom uredu. Sa čišćenjem crkve počinjemo već od subote. Još jednom iskrena hvala svima onima koji su se prijavili.
  4. U petak 15. listopada započinje trodnevna priprava za blagdan sv. Luke kada će naša susjedna župa svaliti svoj patron župe. Svi vi koji želite i možete preporučujemo Vam da pođete, a više informacija imate na oglasnoj ploči.
  5. Kao što je već rečeno umjesto župnog vjeronauka djeca će radnim danima kroz mjesec listopad moliti krunicu prije večernje svete mise i to prema već određenom rasporedu kojeg imate u novoj broju župnog lista i na našoj Internet stranici.
  6. Crkveni brak žele sklopiti Igor Marić, sin Mladena i Marijane r. Rašić iz naše župe i Josipa Nikolina Marijić, kći Tomislava i Slavice r. Savić iz naše župe.
    Ako netko zna za kakvu zapreku ovom crkvenom vjenčanju dužan je obavijestiti župni ured, a zaručnicima želimo sretan i blagoslovljen zajednički život. 
  7. U prošlom tjednu preminule su Slađana Ćuže i Ljiljanka Sulaver. Molimo se za pokoj njihovih duša.

 

Natrag