Župni oglasi Dvadesetosma nedjelja kroz godinu - 11. listopada 2020.

  1. Sljedeća nedjelja je DVADESETDEVETA NEDJELJA KROZ GODINU. Svete mise su prema redovnom rasporedu u 8.00, 9.30, 11.00 i 18.00 sati.
  2. Srijeda, 14. listopada 2020., u 12 sati slavit će se sveta Misa, zaziv Duha Svetoga, povodom početka nove akademske godine 2020./2021., za sve studente u mostarskoj Katedrali. Misno slavlje predslavit će biskup mons. dr. Petar Palić.
  3. Sljedeći tjedan nastavljamo sa župnim aktivnostima po redovnom rasporedu.
  4. Novi termin vjeronauka imaju 8. i 9. razredi. Utorkom navečer u 18.30 biti će 8. razred muški, 19.00 – ženske, a četvrtkom u 18.30 – biti će 9. razred muški, a u 19.00 – ženske.
  5. Crkveni brak žele sklopiti mladić Dinko Miletić, Davora i Ljubice r. Sušac iz župe Krista Kralja Čitluk i djevojka Marina Rozić, kći pok. Berislava i Mladenke r. Azinović iz naše župe.
    Crkveni brak žele sklopiti mladić Ivan Ćendo, sin Ante i Ružice r. Markota iz župe sv. Ilije Proroka Metković i djevojka Ivana Tomić, kći Anđelka i Zdravke r. Bošnjak iz naše župe.
    Crkveni brak žele sklopiti mladić Igor Prskalo, sin Stanka i Senke r. Dugandžić iz naše župe i djevojka Ivana Cvitković, kći Mile i Goranke r. Cvitanović iz župe Katedrala Mostar.
    Crkveni brak žele sklopiti mladić Mateo Bošnjak, sin Zorana i Jele r. Filipović iz naše župe i djevojka Ivana Knezović, kći Stanka i Luce r. Jurić iz župe sv. Marka Cim.
    Ako netko zna za kakvu zapreku ovim crkvenim vjenčanjima dužan je obavijestiti župni ured, a zaručnicima želimo sretan i blagoslovljen zajednički život! 
  6. U prošlom tjednu u našoj župi preminuli su Jakov Arapović, Davor Marinčić, Ivan Lasić i Pavo Doko. Molimo se za pokoj njihovih duša.

 

Natrag