Župni oglasi Dvadesetprva nedjelja kroz godinu - 27. kolovoza 2017

  1. Slijedeća nedjelja je 22. kroz godinu. Svete mise po ljetnom rasporedu su ujutro u 8.00 i  09.00 i navečer u 19.00 sati.
  2. Za održavanje crkve darovali su: od krštenja Gabrijela Ilića 100 KM, Ivica Stojkić 170 KM, od krštenja Josipa Solde 100 KM. Iskrena hvala svim darovateljima.
  3. Naš bivši kapelan, a sadašnji župnik župe Jablanica, don Mile Vidić poziva sve one koji mogu i žele da 8. rujna prisustvuju do sada najvećoj proslavi od postanka župe Jablanica. Župa je osnovana 1917. godine, dakle ove godine slavi 100 godina postojanja župe. Centralno Misno slavlje u 11:00 sati predvoditi će mons. Ratko Perić, biskup. Prijevoz će biti organiziran autobusom ispred crkve Dobroga Pastira u Cimu te svi oni koji žele mogu se prijaviti u župni ured u Cimu do nedjelje 3. rujna 2017. godine.
  4. Dana 9. rujna u selu Grabovica u župi Drežnica obilježava se 24. godišnjica žrtava Grabovice. Centralno Misno slavlje i blagoslov Križnoga puta  u 11:00 sati predvoditi će mons. Želimir Puljić, zadarski nadbiskup i predsjednik Hrvatske biskupske konferencije. Župnik don Mile sve nas poziva na ovu obljetnicu.
  5. Pozivamo sve članove malog zbora „Leptiri“ da dođu u subotu u podne na sastanak i probu za nastavak pjevanja na misnim slavljima…
  6. Crkveni brak žele sklopiti mladić Slađan Azinović sin Zorana i Viktorije r. Jurić iz župe Blagaj - Buna i djevojka Ana Zovko kći Zorana i Žanele r. Mikulić iz naše župe.
    Crkveni brak žele sklopiti mladić Darko Vidović sin Zorana i Ljerke r. Naletilić iz naše župe i djevojka Danijela Zubac kći Gorana i Nevenke r. Jeremić iz župe sv. Petra i Pavla.
    Ako netko zna kakvu zapreku ovim crkvenim vjenčanjima dužan je obavjestiti župni ured. Zaručnicima želimo sretan i blagoslovljen zajednički život.

 

Natrag