Župni oglasi Dvadesetšesta kroz godinu - 27. rujna, 2015.

  1. Slijedeća nedjelja 27. kroz god. Svete mise redovito prijepodne u 08.00, 09.30 i 11.00, a navečer u 18.00 sati.
  2. U slijedeću subotu nastavljamo redovito župni vjeronauk i ostale aktivnosti. Raspored imate u župnom listu i na oglasnoj ploči.
  3. U utorak prijepodne od 10 do 12 sati u našoj župi će biti organizirana akcija darivanja krvi. Pozivamo sve koji žele da se odazovu toj akciji.
  4. U slijedeći petak, u kapelici svetog Leopolda Mandića u Raštanima slavit ćemo svetu misu na spomendan svetih Anđela čuvara. U svetoj misi ćemo moliti za očuvanje i dostojanstvo nerođenog života, preporučiti našem nebeskom Ocu sve one koji su pogođeni na bilo koji način ovom suvremenom kulturom smrti. Na kraju svete mise ćemo u procesiji sa upaljenim svijećama poći do grobnice za nerođenu djecu i pomoliti se svetim Anđelima čuvarima za devetero pokopanih, za njihove roditelje i sve kršćanske obitelji da poštuju Božji dar života i radosno ga primaju. Pozivamo vas sve u petak u Raštane na zajedničku molitvu za nevinu dječicu.
  5. Crkveni brak žele sklopiti mladić Marko Pažin sin Mile i Jadranke r. Kandić iz župe Stolac i djevojka Vedrana Knezović kći Zorana i Mirjane r. Krtalić iz naše župe.
    Crkveni brak žele sklopiti mladić Ivica Karačić sin Joze i Matije r. Šaravanja iz Katedralne župe i djevojka Adrijana Marić kći Dragana i Željke r. Ivanković iz naše župe.
    Ako netko zna za kakvu zapreku ovim crkvenim vjenčanjima dužan je obavijestiti župni ured. Zaručnicima želimo sretan i blagoslovljen zajednički život. 
  6. U prošlom tjednu u našoj župi su preminule Janja Aničić i Janja Miletić. Molimo se za pokoj njihovih duša…

Natrag