Župni oglasi Dvadesettreća kroz godinu - 6. rujna, 2015.

  1. Slijedeća nedjelja 24. kroz god. Svete mise redovito prijepodne u 08.00, 09.30 i 11.00, a navečer u 18.00 sati.
  2. Slijedeće nedjelje na misi u 09.30 će biti blagoslov djece, knjiga i torba za početak nove školske godine. Neka sva djeca donesu torbe i stave ispred oltara na stepenice za blagoslov.
  3.  U subotu u 12 sati je proba zbora „Leptiri“, a u 16 sati zajednička proba zborova „Santos“, „Angelus“ i „Benedikt“. Pozivamo sve da obavezno dođu.
  4. Ministrantski sastanak je u subotu u 10.00 sati. Župni vjeronauk će početi nakon blagdana sv. Mateja.
  5. Župnik Jablanice don Ivan Zovko poziva na 22. obljetnicu genocida nad Hrvatima Grabovice. Misno slavlje za duše žrtava će biti u slijedeću srijedu 9. 9. u 11.00 sati.
  6. I ove godine će u našoj župi biti organiziran tečaj njemačkog jezika. Svi zainteresirani se mogu javiti u župni ured i prijaviti još samo danas.
  7. Crkveni brak žele sklopiti mladić Ivan Planinić sin Dinka i Nade r. Sesar iz župe sv. Tome i djevojka Ana Nuić kći Željka i Snježane r. Tomić iz župe sv. Ivana.
    Crkveni brak žele sklopiti mladić Mario Musa sin Milenka i Nade r. Knezović iz naše župe i djevojka Mirela Glibić kći Vjekoslava i Terezije r. Ćorić iz župe sv. Petra i Pavla.
    Ako netko zna za kakvu zapreku ovim crkvenim vjenčanjima dužan je obavijestiti župni ured. Zaručnicima želimo sretan i blagoslovljen zajednički život.

Natrag