Župni oglasi Dvadesettreća nedjelja kroz godinu - 10. rujna 2017.

  1. Od slijedeće nedjelje vraćamo se na stari raspored svetih misa. Slijedeća nedjelja je 24. kroz godinu. Svete mise su u 8.00, 9.30, 11.00 i u 18.00 sati navečer. Još ovaj tjedan večernje svete mise su u 19.00 sati.
  2. Za održavanje crkve darovali su: ob. Pranjić 50 KM, Marija Ravlić 50 KM, od krštenja David Rozić 100 KM, od krštenja Petre Ćorić 50 KM. Iskrena hvala svim darovateljima.
  3. Pozivamo sve članove malog zbora „Leptiri“ da dođu u subotu u podne na redovnu probu zbora, također u subotu nakon večernje svete mise biti će proba za sve zborove.
  4. Crkveni brak žele sklopiti mladić Boris Puvača sin Slavenka i Mirele r. Rotim iz župe sv. Ivana i djevojka Darija Bakula kći Jelenka i Drine r. Bakula također iz župe sv. Ivana.
    Crkveni brak žele sklopiti mladić Josip Bošnjak sin Dragana i Nedjeljke r. Pinjuh iz naše župe i djevojka Danijela Ljubić kći Gojka i Branke r. Kopilaš iz župe sv. Marka Cim.
    Ako netko zna kakvu zapreku ovim crkvenim vjenčanjima dužan je obavjestiti župni ured. Zaručnicima želimo sretan i blagoslovljen zajednički život.

 

Natrag