Župni oglasi Dvanaesta kroz godinu - 21. lipnja, 2015.

  1. Slijedeća nedjelja 13. kroz god. Svete mise su redovito u 08.00, 09.30, 11.00 i 18.00 sati.
  2. U utorak prijepodne od 9 – 11 u župnoj dvorani će biti organizirano darivanje krvi za bolesne i potrebne. Molimo sve koji žele učiniti taj čin ljubavi da se nakon svete mise prijave u župni ured. Darivanje krvi je jako zdravo za darivatelja, a prijeko potrebno bolesnima, stoga vas pozivamo da se prijavite u župni ured na ovu akciju.
  3. Također u utorak 23. lipnja na uočnicu sv. Ivana Krstitelja zaštitnika župe Stjepan Krst, naša župa organizira zavjetno hodočašće u čast ovoga sveca. Polazak je u utorak poslijepodne u 16.00 sati. Molimo sve koji su se prijavili da na vrijeme budu ispred župne crkve.
  4. Ovogodišnji naš mladomisnik don Josip Čule, rodom iz Kruševa bit će zaređen u katedrali na Petrovdan. Poziva sve koji žele sudjelovati na njegovom mladomisničkom slavlju u Kruševu 12. srpnja ove godine da navrate u naš župni ured i preuzmu pozivnicu. Don Josipa i ostale naše novoređenike preporučujemo u vaše molitve…
  5. Crkveni brak žele sklopiti mladić Marko Čuljak sin Vlade i Šime r. Drežnjak iz naše župe i djevojka Dunja Bekavac kći Tihomira i Jele r. Vujičević također iz naše župe.
    Ako netko zna za kakvu zapreku ovim crkvenim vjenčanjima dužan je obavijestiti župni ured. Zaručnicima želimo sretan i blagoslovljen zajednički život.
  6. U prošlom tjednu preminula je naša župljanka Ankica Talić. Molimo se za pokoj njezine duše…

Natrag