Župni oglasi Jedanaesta kroz godinu - 14. lipnja, 2015.

  1. Slijedeća nedjelja 12. kroz god. Svete mise su redovito u 08.00, 09.30, 11.00 i 18.00 sati.
  2. U utorak 23. lipnja na uočnicu sv. Ivana Krstitelja zaštitnika župe Stjepan Krst, naša župa organizira zavjetno hodočašće u čast ovoga sveca za sve vjernike koji se žele priključiti. Bit će prigoda za molitve i zavjete pred odrubljenom glavom sv. Ivana koja je jedina ostala sačuvana od kipa i crkve iz Domovinskog rata. Prijave za hodočašće primamo do slijedeće nedjelje. Prijevoz je besplatan. Molimo sve koji žele da se što prije jave u župni ured.
  3. Crkveni brak žele sklopiti mladić Ivo Krešić sin Blage i Gordane r. Savić iz naše župe i djevojka Ira Zelenika kći Dragana i Snježane r. Kazarić iz Katedralne župe.
    Crkveni brak žele sklopiti mladić Andrija Vidačak sin Vinka i Štefice r. Džeba iz župe Kruševo i djevojka Kristina Prga kći Miroslava i Milenke r. Brajković iz naše župe.
    Crkveni brak žele sklopiti mladić Ivan Marić sin Andrije i Bernardice r. Čarapina iz naše župe i djevojka Ivana Čarapina kći Jure i Anđelke r. Rotim iz naše župe.
    Ako netko zna za kakvu zapreku ovim crkvenim vjenčanjima dužan je obavijestiti župni ured. Zaručnicima želimo sretan i blagoslovljen zajednički život.
  4. U prošlom tjednu preminuli su naši župljani Karlo Vrljić i Marko - Mića Marić. Molimo se za pokoj njihovih duša…

Natrag