Župni oglasi Jedanaesta nedjelja kroz godinu - 16. lipnja 2024.

  1. Sljedeća nedjelja je dvanaesta kroz godinu. Svete mise su po redovnom rasporedu.
  2. Jučer smo imali Oratorij za našu djecu. Hvala vam dragi roditelji na povjerenju i slanju djece na župno druženje. Sve je prošlo Bogu na slavu. Neka i ljetni odmor vaše djece bude aktivan i neka ne zaborave i vjerske dužnosti.
  3. Prikupljamo sredstva za uređenje oltarišta. Radovi bi trebali započeti u rujnu mjesecu. Hvala Vam na žrtvi i odricanju i neka bude Bogu na slavu.
  4. U subotu, u 9.00 sati, je proba pjevanja za Leptire, u 10.00 sati proba za ministrante, a u 11.00 sati je proba pjevanja za učenike 9. razreda i srednjoškolce.
  5. Crkveni brak žele sklopiti Goran Krešić iz naše župe i Marija Živković iz župe Struge. Ako netko zna za kakvu zapreku ovom crkvenom vjenčanju dužan je obavijestiti župni ured, a zaručnicima želimo sretan i blagoslovljen zajednički život.
  6. Od tiska imate: Glas koncila, Crkvu na kamenu i Župni list.
  7. Hvala onima koji su jučer očistili i uredili našu crkvu. Sljedeći vikend na redu je grupa broj 5 za čišćenje.
  8. Nakon Mise po najavi možete svratiti u naš župni caffe Sidro. Caffe ima simboličan naziv „Sidro“ pa bi bilo pohvalno da se i mi u našoj župi usidrimo i družimo. Neka druženje bude Bogu na slavu i bez teških tema. Dobro došli.

 

Natrag