Župni oglasi Peta uskrsna nedjelja - 7. svibnja 2023.

 1. Sljedeća nedjelja je 6. USKRSNA. Svete mise su po redovitom rasporedu. Danas poslijepodne u 16 sati je sveta Misa blagoslova polja u Orlacu.
 2. Hvala svima na dosadašnjim prilozima za klimatizaciju.
 3. Djeca umjesto župnog vjeronauka radnim danima kroz mjesec svibanj neka dolaze moliti krunicu prije večernje svete misu i to prema rasporedu kojeg imate u župnom listu i na oglasnoj ploči ispred crkve. Roditelji potičite svoju djecu na dolazak a i sami dođite na molitvu krunice.
 4. U utorak, nastavljamo pobožnosti trinaest utoraka u čast sv. Anti. Uz večernju svetu misu bit će i prigodna propovijed.
 5. Prigodom završetka srednjoškolskog obrazovanja, u srijedu, 10. svibnja 2023., u 12 sati u Katedrali Marije Majke Crkve slavit će se sveta Misa zahvalnica za sve maturante srednjih škola u Mostaru.
 6. U petak 12. svibnja 2023. godine u 16 sati je sv. misa i blagoslov polja u Raštanima. Molimo se zagovoru sv. Leopolda Bogdana Mandića da Gospodin blagoslovi naš trud i usliši molitve za naše pokojne.
 7. Sljedeće nedjelje je proslava Kraljice mira u župi Hrasno. U korizmi smo hodočastili organizirano kao župna zajednica. Neće biti organiziran odlazak a tko može neka pođe na sv. misu u 11 sati koju predvodi naš biskup Petar Palić.
 8. Dragi vjernici u župnom uredu možete nakon svetih misa kupiti ulaznice za veliki humanitarni koncert duhovne glazbe “Vjerujem” koji će se održati 10. lipnja 2023. na stadionu pod Bijelim Brijegom. Cijena ulaznice je 15 KM. Prilozi od ulaznica idu za naš Caritas i centar Marija - Naša nada. Hvala organizatorima.
 9. Od tiska imate; Glas koncila, Crkvu na kamenu i Župni list.
 10. Čestitamo pedeset godina braka našim slavljenicima Ivanu i Blaženki Knezović. Vjenčanje je bilo ne tako davno 6. 5. 1973. godine. Neka Bog blagoslovi njih, njihovu djecu, unučad, rodbinu i prijatelje. Bilo s blagoslovom i u zdravlju.
 11. Hvala onima koji su jučer očistili i uredili našu crkvu. Sljedeći vikend na redu je grupa broj 3 za čišćenje.
 12. U prošlom tjednu preminule su Anđa Mandić i Kata Miletić. Molimo se za pokoj njihovih duša.

 

Natrag