Župni oglasi PRESVETO TROJSTVO - 15. lipnja 2019.

  1. Sljedeća nedjelja je 12. KROZ GODINU. Svete mise su redovito u 8, 9.30, 11 i 18 sati.
  2. Naš župni zbor Leptiri slavi svojih 20 godina postojanja. Zbor će tu prigodu proslaviti večeras na večernjoj svetoj misi u 18.00 koju će predvoditi don Ivo Šutalo koji je zbor i osnovao. Pozivamo sve stare i nove članove te i vas drage župljane da svi zajedno uveličamo ovaj događaj.
  3. Za održavanje crkve darovali su: ob. Zorana Raspudića 100 KM, ob. Drežnjak 50 KM, Josip Lesko 50 KM, od krštenja Petra Šunjića 50 KM, ob. Ćosić 50 KM, Zdravko Pandža 50 KM, od krštenja Luke Golemca 100 KM, od krštenja Lucije Drežnjak 100 KM, od krštenja Tamare Pandža 100 KM i prvopričesnica Petra Bošnjak 100 KM. Iskrena hvala svim darovateljima!
  4. U nedjelju 23. lipnja na uočnicu sv. Ivana Krstitelja zaštitnika župe Stjepan Krst, naša župa organizira zavjetno hodočašće u čast ovoga sveca za sve vjernike koji se žele priključiti. Bit će prigoda za molitve i zavjete pred odrubljenom glavom sv. Ivana koja je jedina ostala sačuvana od kipa i crkve iz Domovinskog rata. Prijevoz je 10 KM. Prijave za hodočašće primamo do slijedeće nedjelje.
  5. Crkveni brak žele sklopiti mladić Saša Jelčić, sin Dinka i Erne r. Dilberović iz župe sv. Ivana ap. i ev. Mostar, i djevojka Amanda Marić, kći Zorana i Olge r. Marić iz naše župe.
    Ako netko zna kakvu zapreku ovim crkvenim vjenčanjima dužan je obavijestiti župni ured. Zaručnicima želimo sretan i blagoslovljen zajednički život.

 

Natrag