Župni oglasi Presveto Trojstvo - 4. lipnja 2023.

  1. Sljedeća nedjelja je Deseta nedjelja kroz godinu. Svete mise su po redovitom rasporedu.
  2. Hvala svima na dosadašnjim prilozima za klimatizaciju.
  3. U utorak, nastavljamo pobožnosti trinaest utoraka u čast sv. Anti.
  4. Dragi župljani, Caritasov Obiteljski Centar Mostar, organizira Duhovni susret za osnaživanje bračnih parova s područja hercegovačkih biskupija. Duhovni susret će se održati 7. lipnja 2023. godine s početkom u 17.00 sati u Duhovno-obrazovnom centru Emaus u Potocima. Svi koji žele neka se prijave u župnom uredu do 5. lipnja.
  5. U četvrtak je svetkovina Presvetoga tijela i krvi Kristove - Tijelovo (Brašančevo), svete Mise su po nedjeljnom rasporedu u 8.00, 9.30, 11.00 i 18.00 sati, gdje će pod Misom u 18h biti i svečana Tijelovska procesija.
  6. U subotu u 9.00 sati je proba zbora „Leptiri“, a u 10.00 sati je ministrantski susret. Zamolili bi vas roditelje ovogodišnjih prvopričesnika da potaknete djecu na pjevanje subotom u 9.00 sati jer će u mjesecu lipnju biti dječji koncert u našoj župi o čemu ste već ranije obavješteni.
  7. Ulaznice za veliki humanitarni koncert duhovne glazbe “Vjerujem”, koji će se održati ovu subotu 10. lipnja 2023. na stadionu pod Bijelim Brijegom, možete kupiti u župnom uredu. Cijena ulaznice je 15 KM. Podržimo ovaj hvale vrijedan projekt i budimo dio raspjevane i radosne katoličke obitelji.
  8. Od tiska imate; Glas koncila i Župni list.
  9. Hvala onima koji su jučer očistili i uredili našu crkvu. Sljedeći vikend na redu je grupa broj 7 za čišćenje.
  10. U prošlom tjednu preminula je Pava Marić. Molimo se za pokoj njene duše.

 

Natrag