Župni oglasi Prva Nedjelja Došašća - 1. prosinca 2019.

  1. Sljedeća nedjelja je DRUGA NEDJELJA DOŠAŠĆA. Svete mise su redovito u 8.00, 9.30, 11.00 i 18.00 sati.
  2. Sutra započinju svete mise zornice. Radim danima od ponedjeljka do subote svete mise su ujutro u 6,00 i navečer u 18,00 sati.
  3. Vjeronauk i ostale župne aktivnosti nastavljamo po dosadašnjem rasporedu.
  4. Na dnu crkve nalaze se prijavnice za Božićni blagoslov te ih možete popuniti i dostaviti u župni ured do Četvrte nedjelje došašća! Ukoliko je svećenik već prijašnjih godina dolazio kod vas ne trebate popunjavati prijavnicu!
  5. U nedjelju 8. prosinca navečer u 19 sati u velikoj dvorani u Katedrali biti će promocija knjige Kolar između srpa i čekića autorice Marine Beus naše župljanke. Potičemo sve one koji žele i mogu pođu. Nekoliko primjeraka knjige ima i u župnom uredu pa ako želite možete ju kupiti.
  6. Naš mješoviti župni zbor Benedikt poziva sve zainteresirane, da se pridruže njihovoj pjevačkoj obitelji! Zbor slavi Gospodina nedjeljom na pučkoj misi u župi sv. Mateja, a pored liturgije pripremaju i razne koncerte, druženja i putovanja. Pridružiti im se možete na probi u petak u 19 sati u župnim prostorijama pored crkve. Dobro nam došli!
  7. Crkveni brak žele sklopiti mladić Ivo Krešić, sin Zdravka i Zore r. Jurić iz naše župe i djevojka Matija Puljiz, kći Ivana i Željane r. Kujundžić iz župe Gospe od Karmela Runovići.
    Ako netko zna za kakvu zapreku ovom crkvenom vjenčanju dužan je obavijestiti župni ured, a zaručnicima želimo sretan i blagoslovljen zajednički život!
  8. U prošlom tjednu u našoj župi preminuli su Dragica Hrsto, Anela Ostojić i Zoran Pandža. Molimo se za pokoj njihovih duša.

 

Natrag