Župni oglasi Prva nedjelja došašća - 29. studeni, 2015.

  1. Slijedeća nedjelja je 2. nedjelja Došašća. Svete mise su redovito u 08.00, 09.30, 11.00 i 18.00 sati. 
  2. Pobožnost misa zornica u Došašću: Sutra ujutro u 06.00 sati u našoj crkvi započinje pobožnost adventskih misa – zornica. Prije svake mise – zornice će biti prigoda za ispovijed.  
  3. Vjeronauk i župne aktivnosti će biti još u slijedeću subotu. 
  4. U petak, 4. prosinca u 19 sati održat će se u našoj župi likovna radionica za djecu. Na radionici će se izrađivati božićni nakit koji će se moći kupiti u nedjelju nakon svetih Misa. Pozivamo svu djecu, osnovnoškolce i srednjoškolce da dođu na radionicu. 
  5. Božićni blagoslov obitelji: Molimo sve one koji žele blagoslov obitelji da se prijave. Svi oni koji su se prijašnjih godina prijavili ne moraju ponovo, samo oni koji se do sada nisu prijavljivali. Tiskali smo prijavnice, koje možete uzeti na dnu crkve te ih popuniti i dostaviti u župni ured do 4. nedjelje došašća kako bismo mogli napraviti raspored blagoslova te ga objaviti. 
  6. Naš Biskupijski Caritas i ove godine organizira adventsku akciju „Paket ljubavi“. Naš dar za potrebne i siromašne ćemo i mi ovdje u župi prikupljati u 3. nedjelju Došašća – nedjelju caritasa… 
  7. U prošlom tjednu u našoj župi su preminuli Mirko Bencun, Antonija Komadina i Nada Tomić. Molimo se za pokoj njihovih duša…

Natrag