Župni oglasi Sedamnaesta Nedjelja kroz godinu - 28. srpnja 2019.

  1. Sljedeća nedjelja je 18. KROZ GODINU. Svete mise su po ljetnom rasporedu u 8, 9.30 i 19 sati.
  2. Danas će se u našoj župi, nakon svih svetih misa, prodavati ulaznice za koncert pod nazivom „Blatničke note dobrote“ koji će biti u ponedjeljak 12. kolovoza 2019. pored crkve sv. Franje u Blatnici. Cijena jedne karte je 10 KM. Koncert je humanitarnog karaktera te svi prihodi koji se skupe ići će za izgradnju spomenika Drinskim mučenicama u župi Novi Travnik.
  3. Za održavanje crkve darovali su: od krštenja Pie Brekalo 100 KM, Franjo Šunjić 80 KM, od krštenja Lucije Planinić 100 KM, Vlado Lukenda 20 KM, Franjo Lovrić 100 KM i Dana Perić 100 KM. Iskrena hvala svim darovateljima!
  4. Crkveni brak žele sklopiti mladić Antonio Zovko, sin Franje i Draženke r. Čović iz župe sv. Ivana ap. i ev. Mostar, i djevojka Ana Bušić, kći Ljube i Ljerke r. Jurić iz župe sv. Tome ap. Mostar.
    Crkveni brak žele sklopiti mladić Mario Sušac, sin Željka i Zorane r. Marić iz naše župe, i djevojka Dijana Bošnjak, kći Vlade i Zdenke r. Bošnjak iz župe sv. Marka ev. Mostar.
    Ako netko zna kakvu zapreku ovom crkvenom vjenčanju dužan je obavijestiti župni ured, a zaručnicima želimo sretan i blagoslovljen zajednički život.

 

Natrag