Župni oglasi Sedma nedjelja kroz godinu - 19. veljače 2023.

 1. Sljedeća nedjelja je prva korizmena. Svete mise prema redovitom rasporedu.
 2. Hvala svima na dosadašnjim prilozima za klimatizaciju, radovi su u tijeku pa se nadamo u naredih desetak dana puštanju u rad.
 3. Vjeronauk ovogodišnjih prvopričesnika je prema redovitom rasporedu. Krizmanici doći u ponedjeljak u 20 sati. Učenici ostalih razreda prema redovitom rasporedu. Raspored imate i na oglasnoj ploči. Molimo roditelje da potaknete svoju djecu da redovito dolaze na vjeronauk i na ostale župne aktivnosti.
 4. U srijedu 22. veljače počinje Korizma. Vrijeme posta, molitve i dobrih djela. Na sv. Misama obred pe peljanja.
 5. U srijedu nastavljamo sa pobožnošću sv. Josipu. Molimo za naše obitelji da žive u pravednosti, slozi, ljubavi i miru.
 6. U petak je križni put pa molimo našu djecu da budu dionici križnoga puta.
 7. U organizaciji pokreta mladih MiViDimo organizirana je u subotu 25. 2. 2023. godine korizmena duhovna obnova za mlade u župi sv. Ivana ap. i ev. s početkom u 16.30 sati. Mladi dobro došli.
 8. U subotu je u 9.00 sati proba pjevanja za Leptire, a u 10.00 sati za ministrante.
 9. Hvala Vam na prilozima ovdje ispred oltara za pomoć Turskoj i Siriji.
 10. Ako Bog da, planiramo župno hodočašće od 16. do 23. travnja 2023. godine. Hodočastit ćemo u Italiju: Asiz, Rim, San Giovanni Rotondo, Monte sant Angelo sul Gargano. Tko planira hodočastiti neka se prijavi do sredine ožujka u župni ured. Cijena hodočašća iznosi 470 €, a kod prijave treba uplatiti 100 € (kotizacija). Broj putnika je ograničen.
 11. Od tiska imate; Glas Koncila, Radosna vijest, Župni list.
 12. Župa Hrasno organizira pokornička hodočašća u korizmi. Više informacija o toj pobožnosti imate u informativnom letku na dnu crkve i u župnom urednu.
 13. Hvala onima koji su jučer očistili i uredili našu crkvu. Sljedeći vikend na redu je grupa broj 8 za čišćenje.
 14. U prošlom tjednu u našoj župi preminuli su Vida Faletar i Biljana Kožuljević. Molimo se za pokoj njihovih duša.

 

Natrag