Župni oglasi Šesnaesta nedjelja kroz godinu - 23. srpnja 2023.

  1. Sljedeća nedjelja je sedamnaesta nedjelja kroz godinu. Svete mise su po ljetnom rasporedu.
  2. Hvala svima na dosadašnjim prilozima za klimatizaciju.
  3. Dragi vjernici, u tijeku je humanitarna akcija Misijske središnjice BiH pod nazivom „Miva“. Pomoć za kupnju prijevoznih sredstava za pastoralno djelovanje naših misionara. Danas nakon svetih misa možete uzeti: litanije puta sv. Kristofora, naljepnicu sv. Kristofora i miris za automobil. Svoj dobrovoljni prilog za ovu misijsku akciju možete ostaviti u kutiju kod volontera.
  4. Danas završava dužijanica, kulturna manifestacija Bunjevačkih Hrvata. Nadamo se da im je bilo lijepo u našem Mostaru i okolnim mjestima te da smo i mi ujedno obogaćeni kulturom našeg naroda u Vojvodini. Bilo s blagoslovom i Bogu na slavu.
  5. Na blagdan sv. Joakima i Ane 26.7.2023. godine u 11.00 sati biti će sveta misa na Ulogu u Župi Nevesinje. Tko kani poći na sv. misu bilo s blagoslovom.
  6. Sljedeće nedjelje, 30. srpnja u župnoj crkvi Svete Obitelji u Kupresu, bit će upriličen Šesti obiteljski dan. Taj dan se ujedno obilježava i Treći svjetski dan baka, djedova i starijih osoba. Više informacija možete pronaći na našoj mrežnoj stranici.
  7. Od tiska imate: Crkvu na kamenu, Glas koncila, Naša ognjišta i Župni list.
  8. Hvala onima koji su jučer očistili i uredili našu crkvu. Sljedeći vikend na redu je grupa broj 6 za čišćenje.
  9. U prošlom tjednu umrla je Ivica - Ivanka Čule. Molimo se za pokoj njezine duše.

 

Natrag