Župni oglasi Šesta uskrsna nedjelja - 14. svibnja 2023.

 1. Sljedeća nedjelja je 7. USKRSNA. Svete mise su po redovitom rasporedu.
 2. Hvala svima na dosadašnjim prilozima za klimatizaciju.
 3. Djeca umjesto župnog vjeronauka radnim danima kroz mjesec svibanj neka dolaze moliti krunicu prije večernje svete misu i to prema rasporedu kojeg imate na mrežnim stranicama župe i na oglasnoj ploči ispred crkve. Roditelji potičite svoju djecu na dolazak a i sami dođite na molitvu krunice.
 4. Danas je majčin dan. Svim našim majkama želimo sretan i blagoslovljen njihov dan te molimo da po zagovoru naše nebeske majke Marije budu prave roditeljice i odgojiteljice našega naroda.
 5. U utorak, nastavljamo pobožnosti trinaest utoraka u čast sv. Anti. Uz večernju svetu misu bit će i prigodna propovijed.
 6. U četvrtak 18.5.2023. godine je Uzašašće Gospodinovo ili Spasovo. Mise kao i obično.
 7. Ulaznice za veliki humanitarni koncert duhovne glazbe “Vjerujem”, koji će se održati 10. lipnja 2023. na stadionu pod Bijelim Brijegom, možete kupiti u župnom uredu. Cijena ulaznice je 15 KM. Podržimo ovaj hvale vrijedan projekt.
 8. Crkveni brak žele sklopiti:
  - Mario Bokšić, sin Zdravka i Sanje r. Krajina iz župe sv. Mihovila Arkanđela Tomislavgrad i Iva Marojević Glibo, kći Željka i Antonije r. Džidić iz naše župe.
  - Vedran Pranjić, sin Zorana i Mirjane r. Češljar iz naše župe i Gabrijela Markotić, kći Blage i Klaudije r. Bogdan iz naše župe.
  - Mario Faletar, sin Luke i Nevenke r. Paponja iz župe Uznesenja BDM Rama-Šćit i Andrea Čolić, kći Dragana i Biljane r. Terzić iz naše župe.
  Ako netko zna za kakvu zapreku ovom crkvenim vjenčanju dužan je obavijestiti župni ured, a zaručnicima želimo sretan i blagoslovljen zajednički život.
 9. Od tiska imate; Glas koncila i Župni list.
 10. Hvala onima koji su jučer očistili i uredili našu crkvu. Sljedeći vikend na redu je grupa broj 4 za čišćenje.

 

Natrag