Župni oglasi Šesta uskrsna nedjelja - 22. svibnja 2022.

  1. Sljedeća nedjelja je SEDMA USKRSNA NEDJELJA. Svete Mise su po redovnom rasporedu ujutro u 8.00, 9.30, 11.00 i 18.00 sati.
  2. Umjesto župnog vjeronauka djeca će radnim danima kroz mjesec svibanj moliti krunicu prije večernje svete misu i to prema sljedećem rasporedu:
    Ponedjeljak – 3. razred
    Utorak – Prvopričesnici
    Srijeda – 5. i 6. razred
    Četvrtak – 7. razred
    Petak – 8. i 9. razred
    Subota - Krizmanici
    Doći za krunicu u 17.15 sati kako bi se lijepo rasporedili za moljenje otajstava.
    Prvi i drugi razred mogu doći koju god žele večer te biti uz molitelje krunice.
    Ukoliko netko ne može doći klada je rasporedom određeno neka dođe večer prije ili večer poslije. 
  3. Dragi župljani, u utorak 24. svibnja nakon večernje svete mise, u našoj župi u organizaciji Obiteljskog Caritasova centra Mostar bit će predavanje na temu “Obitelj učiteljica života: Kako postajemo zrele i samostalne osobe. Svi ste dobro došli a pogotovo naši ovogodišnji krizmanici!
  4. U četvrtak, 26. svibnja u Katedralnoj dvorani u 20.00 sati bit će tribina za mlade pod nazivom „Želiš znati kako promijeniti svijet?“. Predavač je prof. Dejan Nemčić. Mladi i tko želi dobro došli!
  5. Na dnu crkve možete uzeti novi župni list.
  6. Dragi župljani, kao što smo već najavili naša župa planira hodočašće, od 16. - 18. lipnja, u Padovu, Poreč, Lovran, Trsat te svetište sv. Josipa Karlovac. Cijena ovog putovanja jest 250,00 KM. Ići će se autobusom od 80 mjesta te ima još par slobodnih mjesta. Bilo bi dobro da uplate riješite kroz naredni tjedan najdalje do petka. Kod uplate ponijeti važeći putni dokument zbog putnog osiguranja.
  7. U nedjelju, 29. svibnja 2022. na Radimlji kod Stoca slavit će se sveta Misa za Žrtve Bleiburga, Radimlje i križnih puteva u 12h.
  8. Hvala onima koji su jučer očistili i uredili našu crkvu. Sljedeći vikend na redu je grupa broj 1 za čišćenje.
  9. U protekla dva tjedna preminula je Marica Zelenika. Svima nam je poznata Maričina plemenitost i dobrota stoga neka joj Bog udijeli vječni pokoj. Pomolimo se za pokoj njezine duše.

 

Natrag