Župni oglasi Svetkovina Duha Svetoga - 24. svibnja, 2015.

  1. Slijedeća nedjelja je svetkovina Presvetoga Trojstva. Svete mise su redovito u 08.00, 09.30, 11.00 i 18.00 sati.
  2. U utorak nastavljamo pobožnost trinaest utoraka na čast sv. Ante.
  3. Vjeronauk i župne aktivnosti su ovim tjednom završene. Uspjeh vjeroučenika ćemo objaviti na našoj župnoj web-stranici.
  4. U petak navečer u 20.00 sati ovdje u crkvi je ispovijed za sve naše krizmanike, njihove kumove i roditelje. Potičemo sve članove obitelji naših krizmanika da dođu na svetu ispovijed i tako obiteljski sudjeluju u ovim sakramentima.
  5. U subotu je u našoj župi, po prvi puta od kako je nastala, podjeljivanje sakramenta svete Potvrde. Svečana sveta misa koju će predvoditi naš biskup Ratko bit će ovdje u crkvi poslijepodne u 16.00 sati. Molimo sve krizmanike da toga dana dođu najkasnije do 15.15. sati. Preporučujemo sve naše krizmanike u vaše molitve…
  6. Crkveni brak žele sklopiti mladić Marin Raič sin Joze i Janje r. Golemac iz naše župe i djevojka Mirela Jakovljević kći Marka i Ružice r. Krešo također iz naše župe.
    Crkveni brak žele sklopiti mladić Teo Perić sin Josipa i Luce r. Krešić iz naše župe i djevojka Adrijana Marinović kći Ivana i Ivanke r. Čuljak iz župe sv. Luke - Ilići.
    Ako netko zna za kakvu zapreku ovim crkvenim vjenčanjima dužan je obavijestiti župni ured. Zaručnicima želimo sretan i blagoslovljen zajednički život.

Natrag