Župni oglasi Treća nedjelja Došašća - 13. prosinca 2020.

  1. Sljedeća nedjelja je ČETVRTA NEDJELJA DOŠAŠĆA. Svete mise su prema redovnom rasporedu u 8.00, 9.30, 11.00 i 18.00 sati.
  2. Završili smo sa župnim vjeronaukom za ovu kalendarsku godinu.
  3. U župnom uredu možete nabaviti dvanaestolisnih i džepnih kalendara za nadolazeću 2021. godinu.
  4. Još sljedeću subotu i nedjelju također nastavljamo sa zajedničkim adventskim slavljem ispred naše crkve. U subotu navečer je paljenje četvrte adventske svijeće uz zajedničko vjerničko druženje. U sljedeću subotu nakon večernje svete mise ovdje u crkvi naši župni zborovi, zajedno okupljeni, održati će prigodan koncert svima dragih božićnih pjesama. Svi ste dobrodošli! Sada nakon svete mise možete pristupiti adventskim kućicama te se poslužiti onime što vam naši volonteri ponude za okrijepu.
  5. Na dnu crkve možete uzeti prijavnicu za godišnji blagoslov obitelji (samo oni koji do sada nisu bili prijavljeni) te je popunjenu dostaviti u župni ured najkasnije do sljedeće nedjelje.
  6. Crkveni brak žele sklopiti mladić Tomislav Šimić, sin Kreše i Zdenke r. Kraljević iz naše župe i djevojka Marinela Grbešić, kći Borislava i Ružice r. Kvesić iz župe Uznesenja BDM Široki Brijeg.
    Ako netko zna za kakvu zapreku ovom crkvenom vjenčanju dužan je obavjestiti župni ured, a zaručnicima želimo sretan i blagoslovljen zajednički život. 
  7. Dragi vjernici kao što već znate u sljedeću nedjelju Mostar će nakon dugog perioda dobiti priliku birati svoje vodstvo. Mostarcima je dugo vremena bilo uskraćeno njihovo osnovno pravo, a to je da slobodno i po svojim nahođenjima biraju svoje predstavnike. Kao katolici naša je dužnost obavljati, naše, kako vjerske tako i civilne obveze. Stoga Vas potičemo da izvršimo našu dužnost izlaskom na izbore te dati glas onima koje vi smatrate dostojnima.
  8. Zahvaljujemo svima vama koji ste donijeli svoje pakete ljubavi za potrebne a također zahvaljujemo onima koji su donijeli kolače koje će vam sada nakon mise u adventskim kućicama ponuditi naši volonteri. okrijepite se i ponesite svojim kućama uz dobrovoljni prilog. Sve prikupljeno ide u karitativne svrhe.

 

Natrag