Župni oglasi Treća nedjelja došašća - 17. prosinca 2017.

  1. Sljedeća nedjelja je 4.nedjelja došašća i ujedno Badnji dan. Svete mise su u 8.00, 9.30 i 11.00. U nedjelju nema večernje svete mise. Sve vas pozivamo na  misu Polnoćku koja  počinje u točno u ponoć.
  2. U drugi ponedjeljak  je Svetkovina rođenja Isusova - Božić. Svete mise su samo prijepodne u 09.00 i 11.00 sati. Večernje mise na Božić nema.
  3. Sutra je u našoj župi božićna ispovijed za sve župljane. Termini su ujutro u 9.00 sati i poslijepodne u 16.00 i 19. sati. Dođite sutra na svetu ispovijed u navedenim terminima jer do Božića neće biti prigode za svetu ispovijed osim za teške bolesnike. Ako netko ne može sutra doći na svetu ispovijed, u župnom listu imate raspored ispovijedanja u ostalim župama pa neka se tome prilagodi.
  4. Sutra navečer u 18.00 sati na trgu 2. bojne rudničke (kod ambulante) organizira se druženje pod nazivom „Božić na Rudniku“. Bit će prigoda za druženje, pjesmu, uz kuhano vino i grah. Sve vas pozivamo da se pridružite radosnom božićnom druženju na našem Trgu branitelja.
  5. Pobožnost misa zornica: Svako jutro osim nedjelje u 06.00 sati u našoj crkvi slavimo mise – zornice. Prije svake mise – zornice je prigoda za ispovijed.
  6. Božićni blagoslov obitelji: Molimo sve one koji žele blagoslov obitelji da se prijave. Svi oni koji su se prijašnjih godina prijavili ne moraju ponovo, samo oni koji se do sada nisu prijavljivali. Tiskali smo prijavnice, koje možete uzeti na dnu crkve te ih popuniti i dostaviti u župni ured najkasnije do 4. nedjelje došašća kako bismo mogli napraviti raspored blagoslova te ga objaviti.
  7. Za održavanje crkve darovali su: Ivan Ravlić 50 KM, Jakov Ševo 50 KM, Nada Crnjac 50 KM, ob. Stipe Pehara 50 KM, od sprovoda Dragice Vidović 100 KM, Ivan Barić 50 KM, Žarko Soldo 100 KM, Ivan Prskalo 50 KM.. Iskrena hvala svim darovateljima.
  8. U župnom uredu možete nabaviti dvanaestolisnih i džepnih kalendara za 2018 godinu te izmiriti svoje godišnje obaveze prema župnom uredu.
  9. Prodaja kolača ispred crkve nakon mise za karitativne svrhe. Hvala našim domaćicama koje su priremile i donijele kolače.
  10. Akcija „Paket ljubavi“. Hvala svima koji su se uključili u ovu caritativnu akciju.
  11. U prošlom tjednu u našoj župi preminule su Danica Krešić i Janja Vlašić. Molimo se za pokoj njihovih duša.

 

Natrag