Župni oglasi Treća uskrsna nedjelja - 23. travnja 2023.

  1. Sljedeća nedjelja je 4. USKRSNA. Svete mise su po redovitom rasporedu.
  2. Vratili smo se sa našeg župnog hodočašća. Bogu hvala na tolikim milostima i neka nas Bog prati na našem putu.
  3. Hvala svima na dosadašnjim prilozima za klimatizaciju.
  4. U utorak, nastavljamo pobožnosti trinaest utoraka u čast sv. Anti. Uz večernju svetu misu bit će i pobožnost sv. Anti uz prigodnu propovijed.
  5. U utorak župa sv. Marka u Cimu slavi svoj patron. Sveta Misa je u 18 sati.
  6. Biskupijski pokret mladih „Mi ViDiMo“, u četvrtak 27. travnja u 20.00 sati, organizira tribinu pod nazivom „Zar je ljubav spala na to“. Gost predavač će biti don David Leskovar, a mladima će govoriti o teologiji tijela. Dragi mladi dobro došli.
  7. Dragi vjernici u župnom uredu možete nakon svetih misa kupiti ulaznice za veliki humanitarni koncert duhovne glazbe “Vjerujem” koji će se održati 10. lipnja 2023. na stadionu pod Bijelim Brijegom. Cijena ulaznice je 15 KM. Prilozi od ulaznica idu za naš Caritas i centar Marija - Naša nada. Veliko hvala udruzi “Otac” na gesti ljubavi.
  8. Crkveni brak žele sklopiti:
    Mario Mikulić, sin Ivana i Ljilje r. Jović iz naše župe i Andrea Biško, kći Branimira i Branke r. Bandić iz župe sv. Petra i Pavla.
    Žarko Šaravanja, sin Radovana i Mirjane r. Biokšić iz naše župe i Janja Marijanović, kći Vicka i Nade r. Kevo iz župe sv. Ilije proroka Stolac.
    Ako netko zna za kakvu zapreku ovim crkvenim vjenčanjima dužan je obavijestiti župni ured, a zaručnicima želimo sretan i blagoslovljen zajednički život.
  9. Od tiska imate; Glas koncila, Radosnu vijest, Svjetlo riječi, Mak, Crkvu na kamenu i Župni list.
  10. Hvala onima koji su jučer očistili i uredili našu crkvu. Sljedeći vikend na redu je grupa broj 1 za čišćenje.

 

Natrag