Župni oglasi Treća Vazmena nedjelja - 30. travnja 2017.

  1. Slijedeća nedjelja je 4. Vazmena. Svete mise su redovito u 09.00, 11.00 i 18.00 sati.
  2. U slijedeću nedjelju u 16.00 sati je misa blagoslova polja na groblju u Orlacu…
  3. U utorak nastavljamo pobožnost trinaest utoraka na čast sv. Ante. Zavjetne molitve ćemo moliti na večernjoj sv. misi u 18:00 sati.
  4. U slijedeću subotu nastavljamo sa župnim vjeronaukom po dosadašnjem rasporedu. Napominjemo krizmanike da je njihov dolazak na vjeronauk OBVEZAN!
  5. Za održavanje crkve darovali su: prvopričesnik Antonio Arapović 100 KM, prvopričesnica Viktorija Šarić 200 KM, prvopričesnik Ivan Pranjić 100 KM i prvopričesnik Luka Pušić 50 KM. Iskrena hvala svim darovateljima.
  6. Crkveni brak žele sklopiti mladić Marko Soldo sin pok. Roberta i Ines r. Mikulić iz župe sv. Petra i Pavla u Mostaru i djevojka Ana Lovrić kći Zorana i Marice r. Aničić iz naše župe.
    Crkveni brak žele sklopiti mladić Marko Vuletić sin Vinka i Ivančice r. Sušnik iz župe Uzvišenja Svetog Križa Sisak i djevojka Andrijana Bandić kći Željka i Lidije r. Čule iz naše župe.
    Ako netko zna kakvu zapreku ovom crkvenom vjenčanju dužan je obavijestiti župni ured. Zaručnicima želimo sretan i blagoslovljen zajednički život.
  7. U našoj župnoj dvorani u utorak 18. travnja uz prigodni program održana je projekcija dokumentarnog filma ˝Generacija nade˝ o Marijinim obrocima. U punoj dvorani naši su župljani imali priliku zaviriti u veliki svijet Marijinih obroka koji dnevno hrane preko milijun i dvjesto tisuća gladne djece u najsiromašnijim državama svijeta. Također su imali priliku darovati svoje priloge za Marijine obroke. Župljani naše župe skupili su 2041,00 KM pomoći za Marijine obroke. Preračunato znači da je naša župa omogućila sredstva za hranu za 67-ero gladne djece tijekom cijele jedne godine. Iskreno zahvaljujemo svima vama koji ste imali srca i kršćanske solidarnosti u ovoj akciji.
  8. Nakon mise prvopričesnici mogu u župnom uredu preuzeti svoje albume i video snimke svoje prve svete Pričesti.

 

Natrag